Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pastorka

Zaparcia, rozleniwione jelita

Polecane posty

Gość Pastorka

Przez roku stosowałam przeczyszczającą herbatę z Senesu. Obecnie do tolaety chodze co 10-12 dni, i to z marnym skutkiem. Jem jogurty, pije mleko, otręby, len mielony, dużo warzyw i owoców i dalej nic. Sok z kapusty kiszonej, śliwki namoczone, woda przegotowana na czczo, ocet jabłkowy- nic nie działa:( Czy ktoś miał lub ma może podobne dolegliwości jak ja? Co wiecej jak je zwalczyć??

Gość ewelinamaciej
idż do lekarza, mialam odkładnie to samo... już jest troszkę lepiej... pij duzo kefirów, jedz jabłka min 2 dziennie, otreby, np z tym kefirem, jedz śliweki suoszne zalazne wodą wieczorem, wypij je rano, woda na czczo- przeogtowana rano, ciemny chleb, i tblr\etki- debridat-drogi ale pomaga, ja nie miałam 30 zl na opakowanie ktore starcza na pól miesiaca wiec mam inne, slabsze tribux tez na pół miesiąca ale już po 16 zł, efekt widoczny po dwóch tygodniach, ale warto czekać ,wiem jak sie czujesz...i nie jedz nic pikanntnego, zadnych fastfoodow, pij duzo soków, nie jedz pizzy.... nic tlustego.... duzo warzyw i jeszczeiwecej owoców, musli itp...

Gość w górę...
mam ten sam problem i nic mi nie pomaga ;(

Gość tukan
Ano właśnie - po senesie będzie ciężko coś zrobić, w tym sensie że jelita są "zjechane".... nie wiem czemu dopuszcza się tak silny środek bez recepty i reklamuje. Teraz tyklko kompleksowa kuracja naturalna (akupunktura, refleksoterapia, dieta, ćwiczenia) będzie mogła coś "ruszyć". Obym się jednak mylił.

Gość ozon
o cholera! ale sobie na własne życzenie pomogłyście!