Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guskaa

Szóstka Vadera

Polecane posty

Gość guskaa

Czym jest ta 6 vadera? wiem, ze to jakiejs ciwczenie na miesnie brzucha, ale w internecie nie moge znalezc zadnego opisu jak je wykonac. moze ktoras z was sie orientuje? guskaa

Gość magdamagda
wejdz na strone www.sfd.pl to forum dla kulturystow i zainteersowanych sportem, wpisz w wyszukiwarce haslo i powinnas znalezc to czego szukasz, pzdr

Gość mochen
hahaha jak ktoras z was zrobi to ćwicznia do konca stawiam 10 glaszek:D

Gość kristo
szóstka WEIDERA

Gość lilija jamais
chyba za dużo sie naoglądałeś Gwiezdnych Wojen

Gość brigitte
ja zrobilam;] pol godziny dziennie, czasami az chcialo mi sie plakac,ale oplacilo sie:P z tym,ze dzisla glownie na gorne partie brzucha. Sprawdz tez ABS 2 jezeli jestes zainteresowana. Niestety, kilka miesiecy zaniedbania i sadelko znowu troszke odroslo:PP aha, no i robiac szostke zapomnij o slodyczach, bo inaczej to nie ma sensu. Powodzenia!

Gość brigitte
ja zrobilam;] pol godziny dziennie, czasami az chcialo mi sie plakac,ale oplacilo sie:P z tym,ze dzisla glownie na gorne partie brzucha. Sprawdz tez ABS 2 jezeli jestes zainteresowana. Niestety, kilka miesiecy zaniedbania i sadelko znowu troszke odroslo:PP aha, no i robiac szostke zapomnij o slodyczach, bo inaczej to nie ma sensu. Powodzenia!

Gość tez zainteresowana
a dlaczego trzeba je do konca, i ile to jest do konca? sama chcialam zaczac, ale nie znam zasad. znalazlam instrukcje na you tube, 6 ruchow, maja byc wykonywane w kolko czy kazdy jeden raz, a dluzej?