Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslaca

UWAGA NA TABLETKI MEIZITANG I LIDA DAI DA HUA!!!!!

Polecane posty

Gość Gdzie kupujecie lidę?
Ja mam od martynki. Na razie 8-my dzien i zadnych efektow- ani spadku wagi , ani najmniejszego spadku apetytu. Pragnienia tez nie mam. Dodam, ze kiedys juz bralam tabletki z s...ą z dobrymi efektami. Jak wygladaja wasze pudelka? Co jest na hologramie?

Gość czekoladka11
majka zgadzam sie z tobą ja tez sie zawiodłam juz parę razy rok temu kupiłam pierwszy raz i rezultat był 7 kg nie czułam głodu i chudłam bo nie jadłam a w tym roku kupiłam juz 3 opakowanie i nic nie działa jam te tabletki a głód czuje i kazdy zachwala swoje ze to orginał ale moim zdaniem to wszystko to podróby za duzo tego jest ceny takie same nie różnia sie niczym orginałow juz nie ma wycofali meride zelixe i kupujemy zamienniki ale to juz nie jest to niewiadomo co pchają w srodek tych kapsułek ja tak z ciekawosci wziełam ten proszek i posmakowałam bez smaku jakby zmielona cegła i dam sobie spokoj zamowie sobie line detoks podobno hamuje apetyt ale wiem co jem i co jest w skladzie a tu sie trujemy i połykamy świnstwa przykro mi ze tak dorabiają sie na biednych ludziach ktorzy pragną zrzucić pare kilogramów ,a wiadomo ze zrobi sie wszystko zeby stracic kg.pozdrawiam

majka i czekoladka- mam 10-ty dzien lidy tez od martynki. Nie dziala wogole!!!!!!!!!!!!! Kolejna podroba za 100 zl. Nabralysmy sie niezle. Podobniez martynka sprzedawala juz wczesniej , tylko zmienila nazwe jak sie zrobil smrodek.Ciekawe czym nas nakarmila!? majka- gdzie kupilas swoje poprzednie podroby?- bede omijac te adresy.

Gość majka1234
ta Martynka to jakiś koleś w ogóle... sami oszuści. poprzednio kupiłam od niejakiej "lidowiczki" co się tak głośno tu reklamowała oraz na samym początku od niejakiej "calineczki" - od tej jedynej coś w ogóle drgnęło...ale wg mnie to był bardziej wynik mojego samozaparcia i zastosowania dodatkowo ograniczenia kalorii (ale jako jedyne te tabletki miały taki skutki jak...podwyższone tętno, nie chciało mi się spać, chodziłam jak nakręcona)...tylko nie wiem czy de fakto to one mnie nakręcały...

Gość Martynkax26@onet.pl
Witam. Dziewczyny mam sprawdzonego dostawcę i pełno zadowolonych klientek które wracają po następne opakowania. Czytając wasze wpisy wróciłam turę Lida spowrotem skoro twierdzicie że nie działa. Dostałam nowa dostawę i zapewnienie od dostawcy że teraz napewno będą działać!!!!!!

Wiesz co majka, sprawdzilam w srodku moja lide od martynki.U mnie proszek tez jest jasny. Malo tego- hologram niby jest- ale pusty! bez takiego rysunku ( nie pamietam co na nim jest w oryginalnych), a promienie na pudelku nie mienia sie na teczowo jak na oryginale. Martynka doskonale wie, ze wciska nam falszywki , bo to widac golym okiem.

Gość majka1234
tak...skoro zwróciłaś to na m tera prześlij te swoje niby oryginały... mam nadzieję, że nie ma tu już nikogo kto się nabierze na te mydlenie oczu.....nie ma już oryginałów od 4 lat!!!!!!

Majka, nie strasz!!! Moze gdzies sa? Ja bede szukac i jak znajde to Wam powiem. A moze trzeba bezposrednio sprowadzic sobie od producenta?

Gość lenka2110
hej kobitki )))) schudłam 12,5 kg na tabletkach od calineczki ( brałam lidę 4 miesiące- z czystym sumieniem POLECAM udzielam się raczej na forum ( jak stosować lide-poradźcie) tam możecie poczytać o moich osiągnięciach z lidą

Gość majka1234
za dużo straciłam by tak to zostawić...dlatego przestudiowałam pełno różnych informacji: ostatnia partia Lidy została wyprodukowana w grudniu 2009r...... te które zostały wyprodukowane do tego czasu i były na rynku zostały wycofane z oficjalnej sprzedaży...jak nie trudno się domyślić ktoś kto kupował jeszcze 2 lata temu Lidę mógł trafić na taka oryginalną (na nielegalnym rynku). dlatego dziewczyny co tu piszą, że dwa lata temu brały i były skuteczne to mogło tak być...bo jeszcze można było spotkać resztki tych wycofanych oryginalnych... tabletki te maja 24 miesiące ważności wg producenta...wg mnie teraz jak ktoś kupuję je i czasem trafia na te brązowe - to mogę ale nie muszą...być to te wycofane oryginalne co kiedyś były właśnie białym proszkiem ( de facto produkowanym dziś jako podróbki na potęgę) - a jest obecnie brązowym bo jak się policzy jest już prawie 2 lata po 24 miesiącach w jakich one są przydatne, zdatne do spożycia i skuteczne... w dzisiejszych czasach brązowe...to po prostu produkt wysoko przeterminowany...a działa ciut poprzez pobudzenie itp. gdyż jakaś część tych składników nie zwietrzała w nim do reszty...TRZEBA SIĘ TYLKO ZASTANOWIĆ CO ROBI Z NAMI TA RESZTA SKŁADNIKÓW CO JUŻ DAWNO NIE NADAJE SIĘ DO SPOŻYCIA...! nie warto się truć dla i tak bardzo marnych efektów...o czym każda z nas się przekonała... ja już nie kupię Lidy na pewno. Jak znajdę super środek od wiarygodnych ludzi to na pewno napiszę. póki co proponuje jednak skorzystać z sezonu owocowo warzywnego i zawziąć się i przejść na zdrowe odżywianie...nie koniecznie od razu na dietę...

Skoro juz wiemy ze MARTYNKA sprzedaje nam ,sproszkowana cegle,, - jak to ktoras napisala ( to chyba przenosnia, bo moje falszywki od martynki sa jasne, ale NIE DZIALAJA rownie skutecznie , he he), to co myslicie o tym zeby zamowic sobie bezposrednio od producenta? To, ze w Polsce, czy nawet w Unii sa zabronione to nie znaczy , ze Chinczycy zaprzestali produkcji!

Gość matacz,.,.,.,
przypominam ze te tabletki to sciema , sami sprawdzcie wpiszcie niepochlebny kmentarz a nie pojwi sie , znaczy sie po jakims czasie go nie bedzie , a ten ostatni o pozdrowieniachz kielc jest ciagle ten sam tylko data sie zmienia był juz 2 sierpnia i jest dzis z data 15 sierpnia http://pkx4.medicalnewsreporter.pl/

Gość joarum
matacz a sam co za link masz wklejony kolejne G.... -wiadomo po IP kompa widać że sprzedawcy udają kupujących ale co zrobimy -naiwne kupują cegłę .

no a co do producenta lidy to zwróciłyscie uwagę że tam możecie kupić minimum 10 opakowań lidy,co daje 1000 zł jakoś. Popatrzcie tam dokładnie,żeby sie w balona nie zrobić,bo ja też o tym myslałam i jakis czas temu na tą strone weszłam. im wiecej opakowań tym niższa cena ale tam min.10 lub 20 opakowań trzeba kupić i cena jest w dolarach

Gość Gdzie kupujecie lide
Skoro u producenta za 10 opakowan trzeba zaplacic 1000 zl, czyli po 100 zl opakowanie- to u martynki mniej- bo przeciez po 85 zl za opakowanie. Bo martynka produkuje taniej...

Gość martynkax26
lida która mam jest oryginalna. Przy sprowadzaniu ją samemu producent daje zniżkę na wiele opakowań cena i tak poszła w górę bo produkcja pomału spada Ale TABLETKI SĄ ORYGINALNE

Gość majka1234
...taki to oryginał...że ja nie wiem kto takie robi..... hologram z mojej wygląda jak pozłotko na karcie zdrapce...o tym, że zdrapuje się przy samym przeciągnięciu paznokciem to chyba już aż żal wspominać... ...to co przedstawia pozostawia jeszcze więcej do życzenia... ...nie ma co komentować...kolejny bubel jak nic

Gość lalka83.
hej pisałam wczoraj z martynką na temat tych niby "cegieł" który jest jako proszek ,ponieważ po przeczytaniu waszych wypowiedzi chciałam zrezygnować z zamówienia i dostałam taka odpowiedz: To jakaś niezadowolona klientka na która Lida nie podziałała mam oryginalne tabletki wysłałam już pani zamówienie a nie odebranie paczki grozi kara grzywny proszę poczytać.lida nadal jest produkowana w chinach a przestali produkować zelixa a to całkiem coś innego co myślicie o tej wypowiedzi?

martynka na stronie www: lida-inne.wizytowka.pl jednostronnie narzucila , tu cytuje ,,. Kara umowna za nieodebranie przesyłki pobraniowej na podstawie art. 535 KC wynosi 120zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " . Zacytuje wiec art. 535:

Art. 535. Przez umowę sprzedaży sprzedawca zobowiązuje się przenieść na kupującego własność rzeczy i wydać mu rzecz, a kupujący zobowiązuje się rzecz odebrać i zapłacić sprzedawcy cenę.'' Aby sankcja mogla byc skutecznie dochodzona przed sadem powinnas byc o niej poinformowana przed zawarciem umowy sprzedazy. Nie bylas- masz sprawe wygrana.Poza tym martynka myli pojecia: ,,Grzywna kara kryminalna o charakterze majątkowym orzekana za przestępstwa, przestępstwa skarbowe, wykroczenia lub wykroczenia skarbowe.,, Chyba nie popelnilas przestepstwa? Nie martw sie , policja i sady to ostatnie instytucje , z jakimi martynka chciala by miec do czynienia.Reasumujac- mozesz spac spokojnie, nic ci nie grozi. Procz pogróżek samej martynki oczywiście.

Witam wszystkich Mam wielki problem ponieważ chce zamówić meizitang czerwony orginalny.Tylko jak tego dokonać skoro ogłasza się tylu oszustów Tydzień temu zamówiłam bo zawierzyłam stronie ale już wiem , że są to podróby( poznałam po kolorze tabletek - 2 odcienie zieleni, ciemny i jasny) Brała jakiś czas temu czerwony i doskonale wiem jakie powinny być efekty i skutki uboczne. Po tym co biorę teraz nie mam ani jednego ani drugiego Może znajdzie się ktoś uczciwy który prześle mi namiary na orginalne tabletki? Ładnie proszę: sarasowa@op.pl

Gość rudaaga
Witajcie , od dziś startuje z mezit. zielonym. Mam nadzieję że waga spadnie:) Startuję z 78,5 i mam nadzieję że 6 zobaczę jako pierwszą:) Jedynie co moge powiedzieć to to , że już jestem po 1 tabl. i odczuwam jej działanie , a jaki efekt na wadze będzie? Okaże się. Czy jest jakaś koleżanka , która bierze mezi- zielony? pozdrawiam

Gość Paulinka2903
Hej :) ja stosuje m czerwony, do końca opakowania zostało mi 6 tabletek. Schudłam 6 kg ( talia - 4,5 cm, biodra - 4 cm, udo - 2 cm) wydaje mi się, że tabletki działają, ponieważ nie odczuwam głodu, wiadomo że cos jem ale nie tak jak wcześniej i co najważniejsze nie mam ochoty na słodycze a wcześniej nie potrafiłam im sie oprzeć, przez prawie miesiąc zjadłam tylko 2 razy loda i to wszystko :) nie miałam problemów z suchością w ustach ale za to rano wstawałam wypoczęta :) Pozdrawiam

Gość rudaaga
Dzięki za odp. Dobrze że czerwony działa, wiem że ma dobra opinię , ale jestem ciekawa jak dziewczyny po zielonym . Ja jak na razie z objawów mam niestety same złe, tzn cisnienie , oczy bolą szczypią, ucisk w gardle? ciężko to opisać Jestem ciekawa jak bedzie z kg, co do nocy , wypowiem się jutro:) pozdrawiam

Gość Paulinka2903
Ja tak naprawdę odczuwałam skutki uboczne tylko przez 4-5 dni potem było wszystko do wytrzymania :) więc powodzenia :) u mnie waga najpierw spadała szybko a przez ostatni tydzień już niewiele :( zastanawiam się nad drugim opakowaniem poniewaz mam do zrzucenia jeszcze 10 a najlepiej 15 kg :( a gdzie kupowałaś swoje M. zielone?

nie rozumiem piszę z prośbą o namiary na orginalne tabletki a ktoś piszę ile to już schudł ! licze , że znajdzie się ktoś z dobrym sercem kto pomoże zakompleksionej z powodu swojej wagi dziewczynie

Gość joarum
I znowu sprzedawcy udają klientki zachwalając tym razem mezintang bo lida odniosła porażkę - podróba.

Gość Milena_Balon
Ja kupowalam u martyny i co?? Dzialaja bralam lida schudlam 5 kg pozniej m. czerwony chudlam 6 kg wiec efekt 11 kg