Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janka3579

rozstaje sie kochankiem

Polecane posty

Gość janka3579
...odeszłam od niego....... dziś rano........

Gość brawo...................
Kochanek to nie facet to ktos bez ambicji

Gość janka3579
dziekuje.... teraz tylko musze w tym wytrwac....

Gość grd
W tych opowiesciach o sobie przedstawilas sie niemal w swietle ofiary...a to jest smieszne bo samo odejscie niczego nie zalatwia z przeszlosci nigdy sie nie rozliczysz, nie masz na tyle odwagi, zylas jak tak jak Ci pasowalo i bylo wygodnie szkoda mi jedynie Twojego partnera...prewnie zaraz dodasz ze dla jego dobra i waszego musi pozostac jak jest ale to Ty o tym decydujesz niestety do szpiku kosci przeszywa Cie cynizm i wyrachowanie i taka juz do konca pozostaniesz.

Gość mądra dziewczynka
POWODZENIA!!!!!!!!!!!

Gość też bym chciała skończyć
z moim caraz mnie czasu mam dla niego:)

Gość janka3579
nie jestem ofiara.... wiem co robilam i wiem że to złe.... ale robiłam, spotykałam sie z nim i sie zakochalam....... teraz tego nie zmienie..... teraz chce ztego wyjść ... pozostawić to z a soba i nigdy nie wracać....!!!!

Gość tak trzymaj pozdrówka

Gość grd
Caly czas mowisz tu o sobie ale co z Twoim obecnym partnerem?? Dlaczego decydujesz za niego ?? Nie mowie o tym zlosliwie jedynie dostrzegam w tym wszystkim cynizm, co z tego ze nie chcesz do tego wracac skoro z tego nigdy sie nie rozliczysz i chcesz budowac cos nowego patrzac w oczy swojemu facetowi ?? notorycznie klamiesz i tak juz posostanie sama siebie usprawidliwiasz w swoich oczach jak dlugo jeszcze? mialas prawo sie zakochac to zupelnie ludzka rzecz ale sama wiesz ze zaczynasz "nowe zycie" na klamstwach niestety. Mimo wszystko pozdrawiam bo podjelas odwazna decyzje.

Gość megi_20
dobrze robisz, za jakiś czas się o tym przekonasz pozdrawiam :)

Gość janka3579
z moim facetem to jest takk....kocham go i wiem ze razem nam bedzie dobrze.... jesteśmy bardzo podobni do siebie...... ale jesteśmy daleko od siebie....i jesteśmy bardzo długo razem.......i wiem na 99% ze z kimś sie spotykal...... rozumiem czemu to robił..... każdy potzrebuje kogoś koło siebie... czułaości itp...a jeżeli TA osoba jest daleko...czasem siegasz po substytuty! On zawsze był moim facetem nr 1 i wiem ze ja jestem jego kobietą nr 1 ... nawet ejśli kiedyś gzdieś zboczyliśmy...

Gość gość
Poszukaj nowego

Gość gość
Jeśli chcesz wiedziec czy dobrze robisz, co on myśli i czuje, co w przyszłosci Cię z nim czeka, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
To ty jesteś dzifką a nie tylko kochanką. Masz ukochanego faceta i zad od kilku lat nadstawiasz innemu? Paranoja.