Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLENKAA

CZY BUTY ZE SZPICEM SĄ JESZCZE MODNE???

Polecane posty

Gość OLENKAA

WIEM ZE TERAZ SĄ MODNE TE ZAOKRĄGLONE ALE CZY TE ZE SZPICEM TO JUZ SĄ TOTALNIE NIEMODNE?

Gość szpice to wiocha
:P

Gość Rose...
okragłe nosy( a raczej ich brak:p) najmodniejsze sa w kozaczkach lub butach zamszowych. Szpice nadal sa mnodne, ale juz nie te ogchylajace sie ku górze lecz te troszke mniejsze.Wystarczy przejsc sie po paru dobrych sklepach z butami i zobaczyc jaka jest kolekcja zimowa.pap

Gość Papużkaa
W tym roku weszły te z zaokrglonymi nosami, ale szpice nadal w modzie.

Gość jak ktoś słusznie zauważył
szpice to wiocha - dodam, że totalna

Gość OLENKAA
MOIM ZDANIEM TE OKRAGLE TO WIOCHA JAK W TYM WOGOLE STOPA WYGLĄDA OKROPNIE CHYBA JEDNAK KUPIE ZE SZPICEM JAKIES ŁADNE :)

Ja nosze buty tylko ze szpicem.. bardzo mi sie takie podobaja, ale jesli ktos woli okragle czubki to nie widze w tym nic zlego!!

Gość hmmm zaokrąglone noski to
zwykłe retro, już miedys były takie modne, za to nie ma jak pokraczny widok panny w bucie ze szpicem co wydaje się jakby dwa numery za duże - porażka :O jak jaki .... arlekin, pajac :O

Gość OLENKAA
WYDAJE MI SIE ZE BUTY ZE SZPICEM SĄ BARDZO ZGRABNE TYLKO TRZEBA ŁADNE WYBRAC

Gość szpice to wiocha
taaaaaaa, jasne jakieś buciory z pomponami od razu mają mi sie podobać, bo nie podobają mi się szpice... co za bzdura nie ceń innych własną miarą

Gość OLENKAA
a czy nosicie buty ze szpicem do jeansow??

Gość OLENKAA
wiec kupie ładne kozaczki ze szpicem:)

Gość pytonica
Moze i modne ale nie sa zdrowe.

mam tylko buty w szpic...wiem, ze są niezdrowe, ale wygladają ładnie i elegancko...zamierzam kupić sobie zimowe kozaki w takim wlasnie fasonie...

Gość Perse333
To zalezy od fasonu buta,osobiscie jak widze laski w czólenkach z okragłym przodem i upieprzonym kwiatkiem...to wymiekam...buty z młodosci mojej babci :)..ja wiem ze to jest modne..ale cały szkopuł w tym aby nie byc jak ta małpka która zobaczy ze cos jest modne (chociaz wcle jej sie nie podoba)i od razu to mieć......Ja mam kozaczki zamszowe z lekko kwadratowym przodem (zaznaczam ze kupiłam je miesiac temu) wygladaja bardzo ładnie ...a te w szpic...tez mam ..ale z okragłymi przodami najprawdopodobniej nigdy bym nie kupiła :) Strasznie razi mnie ta moda na aplikacje z kwiatami..bosz....np szalik z odtajacymi rózami...bosz....jaka wiocha..jak to tandetnie wyglada...mimo ze takie extra modne Pozdrawiam kobietki które maja swój styl i nie poddaja sie bezmyslnemu szałowi mody... :) Grunt to oryginalnosc......a nie powielanie szablonów :)

Gość szpice to wiocha
żadne z butów, o których tutaj piszecie nie założyłabym

Gość szpice to wiocha
o przepraszam, nie zauważyłam, że ktoś napomknął o Martensach:) polecam megawygodne zamszowe trzewiki, np. firmy Wojas przykro mi, ale nie interesuje mnie to co modne, a to co mnie się podoba i dlatego wyraziłam swoją opinię na temat szpiców, bo przecież ktoś spytał

Gość perse333
Do "szpice to wiocha" Oczywiscie ze martensy to lux buty..bosz....kochałam te buty i dopiero niedawno musiałam się z nimi rozstać....gdyby mogły przemówic ludzkim głosem to chyba nie zamykałyby sie przez dobę :)....na ilu koncertach ze mna były....na ilu swietnych imprezach....ech......Kupiłam je za 1 wypłatę w 96...roku....w Krakowie w sklepie Martensa....więc łatwo policzyc ile maja latek...no byłam w nich jeszcze w tym roku w kwietniu na koncercie TSA....ale swoje juz wysłuzyły i poszły do lamusa..... Sprostowanie do butów ze szpicem..mam takie jedne a/la kowbojki..ale nie jest to typowy szpic lekko zwęzaja sie...wiec na pewno nie sa typowymi szpicami ... Pozdrawiam przedmówczynię....Grunt to swój styl :)

Gość szpice to wiocha
perse333-----> moje pierwsze Martensy też kupiłam w 1996 roku, a dokładnie 19 stycznia:D niebieskie; mam je do dzis choć ledwo zipią i stoją = odpoczywają sobie w szafie z butami, zasłużyły na odpoczynek w końcu bidulki służyły mi całe 7 lat... zastąpiłam je czarnymi Martensami oczywiście dziesiątkami:) na codzień jednak wolę Wojaski, bo są po prostu wygodniejsze pozdrawiam również:) :):)

A mnie sie najbardziej podobają takie, jak ja mam. Tatuś mi je wybrał, a mnie sie bardzo spodobały, więc kupiłam... Takie są, że mają takie jakby kwadratowe noski, ale najpierw się zwężąja, jakby w szpic, a dopiero przy końcu są takie kwadratowe :)

Gość nodi19
ja wole szpice ale nigdy nie moge znaleźć wygodnych :(

Gość aagniesiulkaa
ważne jest to :czy się dobrze czyjemy w danych bucikach:) jeśli ciągle dobrze się czujesz w "czubach", to nie widzę przeciwskazań by je dalej nosić-a kto by nadążył za modą co roku- ba co sezon wchodzi coś nowego:):)wszystko jest modne:):)pozdrówka

Gość obcasy
szpice jeszcze sa w modzie, ale nie te "ciżemmkowe" czyli papryczki!!!! Papryczki należy wywalic do kosza i zapomniec, że istniały. zawsze były obskOrne i paskudne i nie miały nic wspolnego z elegancja. Zastanawialam sie tylko, co powoduje tymi biednymi dziewczynami, ze je nosza? Chyba niska cena... bleee

Gość poooooli
papryczki????

Gość Mada Faka Dżoł
JESZCZE tak, więc się pospiesz

Gość kościotrupek
To chyba kwestia gustu , prawda ? Jednemu się to podoba , drugiemu co innego. Osobiście nie lubię butów z czubem , kojarzą mi się z jakimś pajacem i bez sensu wydłużają stopę. Całe życie nosiłam buty z zaokrąglonym nosem i nie wiem , czy były w danym momencie modne , czy nie , nic mnie to nie obchodzi. Zresztą i tak prawie cały czas noszę buty sportowe. Do modniś : zdaje się teraz w modzie są kozaki wywalone na spodnie - czy te mamucie z pomponami , czy takie bardziej klasyczne. Zważcie na to , że but ze spodniami wciągniętymi do środka powoduje , że noga wydaje się krótka i gruba.