Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paproszek

czuje sie zapyziala

Polecane posty

Gość Śmierdziuszek
Śmierdziuszek pozdrawia również 🌻

Gość a jakie...
to są ćwiczenia?

http://rytualytybetanskie.prv.pl/ Tu jest opis tych rytualów.Wydaje mi się,że faktycznie mam nieco więcej energii....a może bardzo chcę w to wierzyć. W każdym razie seria ćwiczeń co rano jeszcze nikomu nie zaszkodziła:)

no cóż rytuałów jeszcze dzisiaj nie robiłam....:( zaraz się będę mobilizować.A tu kupa roboty przede mną,bo jutro robię urodziny mojej córeczki-wielka impreza-kończy 2 latka.Brrr,przede mną dzisiaj tyle roboty,zakupow ,załatwiania że nawet nie wiem od czego zacząć.Nie ma żartów, trza się wziąć

Gość Madlen77
Witajcie!! Z przyjemnoscia dolacze do grona zapyzialych. Od dwoch tygodni nie bylam na silowni, od dwoch miesiecy na basenie a dzisiaj nawet z psem nie poszlam na spacer. Nie moge uwierzyc w to co sie ze mna dzieje, zleniwialam potwornie.

CZeść Kochane!! Dawno tu nie byłam. Jeszcze jestem zapyziała, ale niedługo wychodzę, więc coś ze sobą trzeba zrobić. Wyobraźcie sobie, ze w ciągu 2 ostatnich miesięcy przytytłam 6 kg, jestem zrozpaczona! Zreszta moze juz o tym pisalam.

Gość o fcuk
ja od rana siedzie i zre :D o jak mi dobrze :)

Gość Iwona M.
O jak tu fajnie i swojsko.Ja cały tydzień chodzę w tych samych ciuchach do pracy z nieumytą głową.Czeakm na weekend- mam ambitne plany, ale już teraz wiem że ich nie zrealizuję.Będę włoczyc się po mieszkaniu, ugotuję byle co i zalegnę na kanapie na długie godziny...

Gość wzburzona Zośka
a ja zeżarłam pączka właśnie, a rano kaszanke..i rzygac mi sie chce...........ale seeexy jestem 🌻 buziaki dla wszystkich na tym topiku..jestem z wami hihiiihihihi

Gość szybko zapyzialam
hej, wiecie co mi az sie ryczec chce, jeszcze 1,5 miesiaca temu kazdego ranka: prysznic, maikjaz, grzebanie w szafie przed wyjsciem, szybciutko do pracki, frajda w pracy jak w biurze cos sie dzialo, potem jakas kawa z kolezanka, ploty, zakupki. A teraz to coraz grubsza, brzydsza, juz nawet myslec mi sie nie chce .. do jasnej cholery po co ja przyjechalam do mojego chlopaka, sklapucieje tu ma maxa .. wrrr... ide cos zjesc ...

Gość karrollina
Hej, miałyśmy sie tu cieszyc swoim zapyzieniem, a nie jakies lamenty odstawiać! Co jest, laski?

Gość ja dzisiaj jestem totalnie
zapyziała,mam niueumyte włosy,chodzę w straych,niebzyt ładnych ciuchach po domu,mam dzisiaj wolne i zamierzam sie byczyć:-PWłaśnie jem wielka kanapke z wedliną,ogórkiem i majonezem;)Uwielbiam taki stan zapyzienia kiedy nic nie trzeba i mozna sobie poleniuchować:-)Taka calkowita wolność gdy niec nie trzeba robić:)

Gość bobmarlejstilalajw
A ja pomimo diety siedze i zajadam sie michałkami popijajac to goraca marcepanowa czekolada ... Ehh... wygladam jak potwor :D Siedze w jakichs starych lumpach, dookola syf az razi w oczy, a ja sobie buszuje po necie .. co za kraj ;)

Gość dziobek
W koncu jakies normalne babki.

Gość życzę Wszystkim pięknym
a jednocześnie zapyziałaym kobietkom Wesołych Świąt!Dbajmy o siebie ale pozwalajmy sobie czasami na słodkie lenistwo i zapyzialstwo;)

Gość fajny ten topik
:P