Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hamsnslaaa

złe wspomnienia

Polecane posty

Gość hamsnslaaa

czy miałyscie kiedys jaka sytułacje ktorej nie zapomnicie np ze ktoś was napadł albo usiłował gwałtu no cos w tym stylu ?? czekam na odpowiedzi

Gość Dziubalek
Od paru dni mam wielki problem. Mój chłopak, którego bardzo (mimo wszystko) kocham, zrobił mi straszną krzywdę. Zobaczył mnie w towarzystwie koleżanki i jej męża. Stwierdził, że pewnie z kumpelą wyrywamy facetów. Pokłóciliśmy się i myślałam, że się uspokoił, ale w nocy, kiedy spałam, wsadził mi do pochwy tampon nasączony odkamieniaczem do dzbanków. Gdy się obudziłam, miałam strasznie poparzone krocze, byłam na pogotowiu, dali mi leki, maści. Cierpię i to nie tylko dlatego, że czuję ból. Zostałam psychicznie skrzywdzona. Wyrzuciłam jarka z domu, ale ciągle go kocham i tak naprawdę chcę z nim być. czy to rozsądne? Jak myślicie?

Gość hamsnslaaa
to nienormalne ja bym mu tak samo zrobiła wylała mu na ryja perhydrol !!

Gość Dziubalek
a co to jest perhydrol/?

Gość hamsnslaaa
taki silny kwas wybielaacy kosci ... :D ale jak by sie zetkneło ze skora to by wypaliło

Gość Dziubalek
nie no bez przesady

Gość ale chrzanisz
Nawet gdyby ci tak zrobił jak mówisz i poszłabyś na pogotowie ( o ile byłabys w stanie pójść), to po czyms takim lekarz pogotowia MA OBOWIĄZEK zawiadomić policję, nie wiem czy wiesz, ale chyba nie wiesz.I ty i twój chłoptas musielibyście się zdrowo tłumaczyć i prawdopodobnie by miał sprawę z urzędu.Ale jesteś durna!

Gość hamsnslaaa
ma ktos złe wspomnienia???

Gość hahah dziubalek masz niezla
wyobraznie...no ale zapomnialem ze dzisiaj sobota i gowniarstwo nie idzie do szkolki :/ a szkoda :/

Gość dziubalek fantazjuje
a raczej kopiuje netowe śmieci :P:P:P

Gość spotkałam się z tym
na własnej skórze, ale nic nie opisze, bo to było dawo temu i nie warto warcac. Jestem zupelnie normalna i to zdarzenie nie rzutuje na mnie

Gość hamsnslaaa
to miał byc topik o wspomniniach a tu tylko głupie historie :D

Gość rzutuje rzutuje
od razu widać, że masz kuku na muniu i otwarte pory na paszczy.Otoczenie widzi, że jesteś jakaś nie ten.

Gość hamsnslaaa
w sumie te takie wymyslone tez sa s,mieszne mozna sie nawet posmiac z debilstwa :D

Gość a skad taki pewny jestes
co mi w ogole spotkało? Czy ja gdzieś napisałam, że było to niezwykle traumatyczne przezycie?

ja pamietam z kumpela i kumplem po dyskotece poszlismy do parku. A tam jakaś szumowina, to postanowilismy wracać czym prędzej do domu. Idziemy droga a tu... zatrzymuje sie polonez a z poloneza dresiarze z kijami dziewczyny wsiadajcie, Kolega one tu zaraz będą w domu, co kurwa...i zaczeli go obkładać, a my wnogi a oni łapać dziewczyny...Miałysmy takiego stracha że weszłysmy nawet do czyjegos domu...

Gość znowu ta
prowokacja

Gość taka jedna mala
dziubalek ----> ale to juz bylo .... 💤

Gość opiszę wam moje złe
wspomnienie.To było dawno.Byłam mała.Siedziałam przed TV w oczekiwaniu na Wieczorynkę, a tu masz! Nie dostarczono prądu! Ciach! I ciemno w całym domu.Do dziś prześladuje mnie tamta trauma! Tak czekałam! Tak czekałam! Przez to tragiczne wydarzenie mam teraz kłopoty z koncentracją! Ilekroć włączę TV, tylekroć nabrzmiewa we mnie niepewność jutra.Czekam na to, co ma nastąpić!Ciągle w napięciu czekam złych wieści.I przeważnie nadchodzą!

Gość hamsnslaaa
moga byc zmyslone byle by mozna było cos poczytac :}

Gość kjada
nie macie zadnych historri??:/

Gość hamsnslaa
czemu nikt tu nie pisze???