Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potterówna

HARRY POTTER

Polecane posty

Gość potterówna

Kto ogladał wczorajszą premierę filmu w kinie??? Jakie wrażenia? Czy to rzeczywiście najlepsza ze wszytkich czesci??? Może ktoś wie, kiedy w końcu wejdzie w Polsce książka "Książę Półkrwi"?????? Bo to już prawie rok minął od premiery w Anglii...

Gość matka bolka
Ogladalam wczoraj i jestem pod ostrym wrazeniem do tej pory. Koniecznie trzeba obejzec.W moim przypadku na jednym razie sie nie skonczy:-)

A ja zamówiłam telefonicznie dwa dni temu i dzisiaj idę tylko wcześniej wykupić bilety.

Ja dziś idę po bilety a jutro na seans, nie mogę sie juz doczekać:)

Gość nie no nie moge
potterowna hehe t niby taka fanka jestes a nawet nie wiesz kiedy w anglii byla premiera "HP i ksiaze polkrwi " hehe dobre dobre rok czasu wooooooooooooowww fajnie by bylo gdyby bylo chociaz pol roku :P moglabys sie zainteresowac a dopiero potem glupoty na forum wypisywac :P

Gość _HERMIONA_
a ja ogladalam wczoraj Harrego i powiem Wam ze jest niezly, lepszy od poprzednich czesci, poniewaz tamte potwornie mnie nudzily. Tutaj non stop akcja, napiecie, momentami niezly film grozy. Napewno nie polecam dzieciakom poniznej 12 lat, beda sie bały zasnąć.

Gość matka bolka
Ogladalam filmik z 5 letnim dzieckiem i niezauwazylam,zeby sie bal. Niestety ominela nas najstraszniejsza scena z Lordem Voldemortem, bo Cola dala o sobie znac,wiec trudno mi ocenic,czy rzeczywiscie byl to taki dreszczowiec,ktorego dzieci nie powinny ogladac.

Buuu, miałam obejrzeć film w niedziele ale...kino się zepsuło, buuuuu...

Gość mala czarna .. .
ten rezyser rozwala cos co mialo spojnosc jak w czesciach 14. teraz mamy zlepek roznych scen, brakuje atmosfery, pomija sie lub zmienia wazne rzeczy Juz jak widzialam 5 czesc to cos mi bylo ,,nie haLO'' I teraz to samo- buuu, a moglo byc pieknie..