Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolla

okres???jak wywolacc

Polecane posty

Gość lolla

czy wiecie czy jest jakis srodek do wywolania oresu??slyszalam o czarnej malwie to ziola do picia znacie cos innego??dzieki za odp!!

Gość lolla
pomocyyyyy

Gość ja radzilabym
isc do ginekologa jesli okres ci sie bardzo spoznia- on prawdopodobnie skieruje cie do endokrynologa a ten skolei przepisze ci np. zastrzyki - ja tak mialam juz po 2 zastrzyku dostalam okres (jest w zestawie 3 zastrzyki)

Gość lolla
dzieki...strasznie nielubie lekarzy!! no coz trzeba bedzie sie wybrac:(

Gość ja radzilabym
ale czasami trzeba - ja zanim sie wybralam minelo kilka m-cy jak zaczelam studia to jakos mi sie wszystko tak rozregulowalo ze mialam okres raz na 4 mce albo i rzadziej- ale potem dzieki lekom wszystko wrocilo do normy i teraz mam w zasadzie dosc regularnie- tak co 29-35 dni jak nam nie to jest super idz- nie zwlekaj.. zrobia ci usg i takie tam- im szybciej tym lepiej trzymaj sie bedzie dobrze tylko idz!!!!

Gość aagniesiulkaa
luteina powinna wywołać okres-bierze się ją przez 3 dni po 3 tabletki dziennie-w przeciągu 5 dni powinien się zjawic okres pozdrówka i powodzonka

Gość nie wiem ale może
zanim zaczniesz brać jakieś leki, poczytaj coś na temat miesiączki, bo może to da się jakoś normalnie wytłumaczyć?.. na www.mydziewczyny.pl jest właśnie artykuł o miesiączce, a chyba nawet kilka