Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musli82

Mój chłopak ma internetowy romans!

Polecane posty

Myślę, że gdyby nie internet i telefony komórkowe nie byłoby aż tylu romansów!Niedawno przeczytałam smsa w telefonie mojego chłopaka(jesteśmy razem od 3 lat). Jakaś Ania pisała że go kocha i tęskni.Kiedy poprosiłam o wyjaśnienia, powiedział mi, że parę tygodni temu jakaś dziewczyna zaczepiła go na gg, no i tylko z nią rozmawiał,nigdy się nie spotkał.Nie wiem co robić,czy mu uwierzyć. Czy to romans?

jak dobrze,ze nadano mi inne imie :D:D:D:D:D:D: ps. pogadaj z draniem.

Gość Dał Jej numer swojego
telefonu. To, że tęskni nie znaczy, że musieli się spotkać. Ja jestem za zdrośnicą (niestety), nie uwierzyłabym w te wyjaśnienia. Zwłaszcza, że ma Jego numer. Porozmawiaj z Nim poważnie.

Gość i zyli dlugo i szczesliwie...
to smutne :( przezylam cos takiego tyle ze moj sie spotkal i mnie oklamal...jestesm przeciwniczka spotkan przez internet!!!!!! a co ejst ironiczne?!?! ze ja go tak poznałam :) bylo to dla niego pierwsze takie spotkanie, pozniej z ciekawosci bo lubial z nia klikac, CZULAM SIE TAKA OKLAMYWANA co by nie napisal do niej ranilo mnie niewyobrazalnie, tlumaczyalm sobie ze to moja obsesja az wkoncu sie z nia spotkal i nic nie sie wydarzylo ale on sie zakochala!!!! on powiedizla ze to byl bląd, ze zrobil jej nadziejej zwyklym klikaniem a na zywca byla nie odpychajaca i zobaczyl ze mogl z nia dalej klikac bo spotkanie to niewypal Nie godze sie teraz na to aby on klikal z innymi dziewczynami bo mnie zranił. duzo by pisac o tym, a nie chce zniecheacac ludzi do czytania tego tematu, pa

"on sie zakaochała sorki źle napisałam ONA SIĘ ZAKOCHAŁA

Gość krop8
wysyłanie smsów o niczym nieświadczy...mam takie maniaka smsowego...gdyby mąz odczytał tylko jednego...matko co by to było.Nie bądzcie takie cikawskie ..telefon to prywatna sprawa .

teraz wiem, ze trzymanie ukochana osobe na sile nie ma sensu jezeli widzisz ze on kombinuje powiedz, ze cie to wali serdecznie chce mniec dziewczynki ktore do niego piszą KOCHAM CIE, to prosze!!! ich to łechta HA!!!!! a kogo nie?!?!? litosci teraz bym postąpila troche inaczej, tak samo jak on znalazłabym faceta z netu ktory by szalał ze mną a on by szybciej zrozumial Faceci nei kiedy nie zdają sobie sprawe, my ejtesmy zazdrone PRZECIESZ! Dlugo t trwało zanim on pojąl ze to mnie strasznie rani (mimo ze nie dotkną innej kobiety będąc zemną, pozatym jest wierny, ja to wiem) ale nie ufam kobietą, wkurza mnie to!!! Ale zrozumiał i zbyt mnie kocha aby klikac z innymi i patrzec jak ja placze

telefon to prywatna sprawa, ale ja nie zycze sobie aby cokolwiek przedemna zatajał jak ktos do niego cos pisze cos dwuznacznego to mi mowi, a ja wtedy wiem ze to nic wielkiego a jak bym sie sama dowiedzilaa to ;/ szkoda gadac