Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TAJEMNICZY BRUNET

cZY JEST JESZCZE JAKAŚ NORMALNA DZIEWCZYNA KTÓRA BY CHCIAŁA POZNAĆ BRUNETA ?

Polecane posty

Gość ...Ala
Zgadzam sie z czaRna...Moze i czasami cos tu sobie popisze, alenie interesuja mnie znajomosci on-line. pozdrawiam

Oj kobitki co Wy chcecie ? czy chociaż wiecie czego chcecie? bo ja wiem i właśnie szukam a dlatego tu bo chyba tu łatwiej w necie niż w toalecie hehehehe

DO ALI Czy brunet czy blondyn co za różnica byle był normaly dla mnie nie ma znaczenia jaki kolor włosów ale raczej patrze na dusze i musi być to coś pstryczek elektryczek

Gość franciszka c
to po co chuju złamany piszesz żeś brunet, skoro kolor włosów nie ma znaczenia ? debil ! :o

do franciszka c Wybierz sobie inny topic np. hamstwo albo debile a tu chyba nie będziemy już z Tobą już gadać debilom dziękujemy i już wystarczy Pozdrawiam i spławiam Brunet

Gość ...Ala
Przeciez az tak pusta nie jestem.Chcialam tylko powiedziec, ze zawsze byla ta iskierka i nie mialo dla mnie znaczenia jaki kolor wlosow ma moj chlopak.Fakt faktem, ze uswiadomilam sobie iz w moim zyciu byli tylko blondyni.A moim zdaniem bruneci maja ciekawsze oczy i tyle. pozdrowionka

Gość dziady i baba
sory ale nie lubie brunetow

witam tajemniczego bruneta, lubie takich. wreszcie ejst tu facet normalny, skad jestes,zdradz swoje imie.

Gość uwielbiam brunetów
ale jak facet powie do mnie "myszka" to jest od razu skreślony

bardzo mi przykro ale wolę skandynawów...najciemniejszy typ jaki mi odpowiada to wysoki szatyn o zielonych oczach z piegami ;P a sama jestem drobna blondynką :)

no własnie..z tą myszką to przegiecie...ja tez nie lubie jak kolesie mnie tak nazywają :O

Gość tajemnicza z dzieckiem
tajemniczy brunecie..... co sądzisz o kobietach które mają dziecko? mają szansę u ciebie?

Gość zoola
no dziwczyny przestńcie. Ten Facet Chamstwo pisze przez samo h , najpierw myślałam , że to literówka , ale dwa razy to zrobił ... a jednak debil !

Gość zoola
szuka normalnej , tylko nie znajacej podstawowych zasad ortografii.. słabo sie robi

Gość tajemnicza z dzieckiem
zolla nie czepiaj sie ja np.mam dyslekcję z dysortografią i niestety nie mam wpływu na błędy ortograficzne.....