Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .... ....

Temat... a jaki można dobrac do tego temat?? TRĄDZIK.

Polecane posty

Gość .... ....

Już nie mam sił. Nie mam sił patrzeć codziennie w lustro.. Załamywać się każdego dnia na nowo.. Tradzik.-To zepsuło mi życie. Mam prawie 16 lat. Powinnam w tym wieku cieszyć się życiem.. Ale mi ciągle smutno. Przez to jak wyglądam. Próbowałam już wszystkiego. Może prawie.. I nic. Mam blizny, dziury, krosty, zaskórniki.. Itd. moja twarz jest Brzydka!!!!!!!!!! A ja przez to tracę chęć do życia.. Mam do tego okrągłą.. I taką wydająca się pulchną twarz i nos jak kartofel. Pewnie niektórzy pomyślą sobie z e robię z siebie cierpiętnice, bo wiele osób boryka się z tym problemem itd., ale ja nie umiem sobie z tym poradzić.:( Nie potrafię.

Gość roaccutane

Gość nie zalamuj sie kobieto

Gość nie załamuj się
najwazniejsze to zacząć coś z tym robić anie czekac aż samo przejdzie, tak jak ja: czekałam i teraz musze sporo kasy wydać zeby pozbyć sie blizn oto kilka moich sprawdzonych rad: 1) mycie twarzy bardzo delikatnym żelem i przegotowaną wodą 2) zero makijażu, ewentualnie korektor miejscowo 3) regularne nawilżanie buźki lekkim kremem 4) wykluczenie z diety chipsów, czekolady, coli, piwa i wysokoprzetworzonej żywności 5) w przypadku ropnych zmian najlepiej udac sie do dermatologa po antybiotyki 6) gdy nadejdzie poprawa i wyleczysz ropne zmiany, najlepiej złuszczyć zaskórniki peelingami kwasowymi u dermatologa

Gość .... ....
:(ta :(w :(lustrze :(to :(niestety :(ja :(

Gość justynaaaaaa
radze ci nie czekac tylko jak najszybciej isc do dobrego drmatologa w takim stopniu nie wystarcza juz tylko zele do mycia itp kupione w drogerii musisz zaczac to leczyc ... ja mam 22 lata i dobrze wiem co to znaczy lecze juz to cholerstwo z 7 lat i nie wiem czy to kiedykolwiek przechodzi tak do konca

Gość .... ....
byłam już u dermatologa i to nie raz.. no i co ? nic. poprostu, costam przepisała, kiedys nawet antybiotyk, ale mi dało mi to tyle co i nic. moze rzeczywiscie nie była to najlepsza doktorka...

Gość kajkaa
ja tez masz problemy tego typu .tylko mi najbardziej utrudniaja zycie PRYSZCZE ! jezu nei cierpie ich. wiem ze w wieku dojrzewania to dosc normalne ale to co ja mialam to chyba byla przesada.wysypana mialam tylko lewa polowe czola caly nos i brode.myslalam ze nigdy neki wyjde z domu. az w koncu mama kupila mi w aptece krem na noc i an dzien.Jezu dziewczyny, mowie wam ! REWELACJA !!! uzywam go od jakiegos czasu ui widze poprawe....nie wyskakuja mi nowe pryszcze a te ktore mi wyskoczyly to wysychaja i same znikaj !!! mama nadzieje ze na lato nic mi z pryssczy nie zostanie (nawet wspomnienia) bardzo jestem zadowolona z tetgo kremu.naprawde nei podraznia skory.jest to krem do skory wrazliwej, tlustej i sklonnej do zmian tradzikowych .mowie wam rewelka :) pozdrawiam :)

Gość .....sabrina....
a mozes podać nazwe teogo kremu?