Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAULA99

POSZUKUJE DOBRZE KRYJĄCEGO PODKLADU I W MIARE TANIEGO

Polecane posty

Gość PAULA99

POLECCIE COS PROSZE,DODAM ZE MAM MIESZANĄ CERE ALE CZESTO SUCHĄ.

Gość imago84
bardzo dobry podklad ma oceanic AA kosztuje 15zl w naturze rozne sa odcienie chyba 4 ale nie boj sie czekoladowego bo wcale nie jest najciemniejszy

Gość no wiec..........
tylko nie AA - nie polecam !!!! nic nie kryje, smierdzi, ma fatalne odcienie polecam lirene CITY MATT albo matujacy (z szczegolnym poleniem na coty matt) nie kupuj za to kryjacego, bo jest kiepski i chyba nawet gorzej kryje

Gość PAULA99
A DOBRZE KRYJE TEN PODKLAD?MI CHODZI O JAKIS DOBRZE KRYJACY BO MAM CZERWONE POLICZKI,STRASZNIE TEGO NIE LUBIE KIEDYS ODPOWIADAL MI LOREAL TRUE MATCH ALE JUZ SIE POPSUL I DO TEGO JEST DROGI.

Gość erer
ja polecam podklad firmy GOSH. sa 2 rodzaje tedo podkladu: rozswietlajacy i kryjacy (trzeba uwazac bo sa w prawie identycznych opakowaniach) kosztuje ok 40- 45 zl.

Gość PAULA99
QRCZE TO TROCHE DROGI.JAKBYM TYLE MIALA WYDAC TO KUPILABYM LOREALA.KTOS MI KIEDYS MIOWIL ZE PIERRE ARTHES MA PONOC DOBRE.JUZ SAMA NIEWIEM...

Gość no wiec...
jezeli nie masz suchej skory to polecam CITY MATT ma ladne odcienie i wedlug mnie dobrze kryje dodatkowy plus to eleganckie opakowanie z dozownikiem i ladny zapach kosztuje 18zl

Gość no wiec...
co do true match - wedlug mnie niezbyt jest trwaly a krycie srednie za ta cene nie warto

Gość Taka smutna paulina
polecam podklad revlona kosztuje 72 zl ale jest naprawde swietny. jest bardzo wydajny

Gość PAULA99
NIO WIEM WLASNIE ZE TRUE MATCH SIE POPSULO.A JA MAM WLASNIE BARDZIEJ SUCHĄ SKORE WIEC NIE MOGE MATUJACEGO UZYWAC BO MI SIE LUSZCZY.

Gość ja polecam
maybelline ten z pudrowym wykończem, wonder finish, jak na podkłady - tani, jakieś 30-35zł, pod to kładziesz krem nawilżający i już

Gość Taka smutna paulina
dziweczyno jezeli nie masz kasy to poprostu uzbieraj przez jakuis czas i ku revlona jest rewelacyjny

A ja używam ostatnio z Maybelline Ever Fresh - moim zdaniem swietnie kryje i wogóle nie wysusza. Cena do 30 zł - zależy od miejscowosci. Jedna uwaga, nie radze kupowac zbyt jasnego bo na buzi sie rozjasnia.... ja mam nr 21 Nude, a jestem blondynką. A z matujących mój ulubiony to podklad Erisa, ta najtansza wersja, kolor naturalny. To jest takie cudo które zamaskuje wszystko i matuje na okolo 6 godzin. Kosztuje 10-12 zł. Zobacz opinie na temat tego podkladu na stronie kafeterii.

Gość polecam ideal
balance potaniał kosztuje niecałe 40 zł( oczywscie jak jestes z wrocławia mozesz kupic na niskich łąkach jeszcze taniej) tez uzywałam true match ale szklana butelka wyladowała na kafelkach i... idal balance tez jest naprawde ok!

Gość PAULA99
ALE JA NIE MNOGE MATUJACEGO BO MAM SUCHA SKORE!!!

Gość to tylko AA
te podkłady są rewelacyjne, zwł. na suchą skórę! I ok. 15 zł.

Gość MONIA82
CZESC LASKI.JA POLECAM 2 PRODUKTY.PIERWSZY TO MAYBELLINE WONDER FINISH KOSZTUJE OK 35 ZL.DRUGI TO L'OREAL AIR WEAR CENA OK 60ZL.OBA SA SUPER POLECAM

Gość dziewczynka laalalalalalala
co za kijowe rady dajeci MOWI ZE TANI I NIE DLA SLUCHEJ SKORY moja kolezanka uzywa antybakteryjny okolo 10 zł, nie znam nazwy ja kupuje tylko tanie i mam tez sucha skore ale teraz juz biore tabletki anty i cere mam super i nic w siebie nie wmasowywuje :)