Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lura...

PIGUŁKI A KETANOL.......

Polecane posty

Gość lura...

czy ketanol tudzież inne mocne srodki przeciwbólowe zmniejszają dzialanie tabletek antykoncepcyjnych?

Gość zmija ale
jestes pojebana

ketonal nie ma wplywu na skutecznosc tabletki! Przyjmuje pigulki od ponad roku a mimo to mam bardzo bolesne miesiaczki i biore ketonal. W ciazy nie bylam i nie jestem. Tak wiec...

Gość lura...
teraz to mnie troszke zalamalas mowiac ze masz obfite i bolesne miesiaczki to jest moje pierwsze opakowanie novynette i mialam nadzieje ze miesiaczki beda lzejsze...

Ja jestem wyjatkowym przypadkiem w tej kwestii. Teraz i tak jest znacznie lepiej. Kiedys co miesiac ladowalam na pogotowiu :(, tak bolesne miesiaczki mialam a teraz ketonal wystarcza:)

Gość lura...
w moim przypadku ketanol tez wystarcza, ale zaden ibuprom ani nic tekiego nie.. mam nadzieje ze to sie zmieni oj ale my to sie musimy meczyc zeby potem naszym kochanym facetow dzieci rodzic:)

Gość żelek
Ja tez brałam tabletki antykoncepcyjne bo myslałam że mi pomogą złagodzić ból. Tak się niestety nie stało. Więc przestałam brać to świństwo. Bo więcej z tego kłopotów niz pożytku. Co do ketonalu to jest naprawdę dobry może dlatego że jest pochodną morfiny i ból szybko mija. :)

ilne środki przeciwbólowe MOGĄ obniżać skuteczność. Ketonal się do takich zalicza.

o cholera! Widocznie mialam duzo szczescia do tej pory. Jutro spytam farmaceute zeby miec pewnosc.

rosel! Poczytalam troche w necie o ketonalu i wszedzie jest napisane ze on nie ma wplywu na skutecznosc tabletek! Cytuje specjaliste: "Nie, ketonal jak i ine preparaty z tzw. NLPZ-ów (niesteroidowe leki przeciw zapalne) tzn. diclofenak paracetamol i kilka innych,nie maja kompletnie żadnego wpływu na działanie tabletki antykoncepcyjnej. Nie ma się co bać :)"