Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś wie

GUMKI

Polecane posty

Gość czy ktoś wie

Czy są jakieś prezerwatywy, które są jednocześnie nawilżane, z substancją plemnikobójczą i dodatkowo powiększone(trochę większe od standardowych) ? Musiałam odstawić tabletki ze względów zdrowotnych i nie wiem jakich prezerwatyw używać. A normalne gumki są za wąskie dla mojego partnera(nie może jej założyć bo jest za mała, a jeśli już się uda to jest tak napięta, że boję się że pęknie). Jeśli możecie coś polecić to bardzo proszę.

Gość xaxaxa
Hmm wiem, że Durex ma takie ale nie pamiętam jaka to seria, fioletowy kolor w każdym bądź razie (jeżeli dobrze pamiętam bo trochę czasu minęło od używania gumek ;) )

Gość czy ktoś wie
Czemu nikt nie chce mi pomóc w wyborze? Ja(a raczej mój partner) nie używałam gumek, więc nie wiem czy są takie jak napisałam wyżej. Napiszcie coś, please...

Gość szukaj
XXL z nawilżaczem plemnik.

Gość szukaj
tylko nie wiem kto produkuje ! na opakowaniu pisze dużymi literami XXL i poczytaj czy jest z nawilżaczem.W sexshopah są napewno!

Gość czy ktoś wie
Tylko, że sexshopu to ja nie mam w promieniu kilkudziesięciu kilometów... Chciałam kupić w aptece, ale tak głupio dopytywać się o rodzaje, rozmiary itp. Kurcze, bo kochać nam się chce, a tu gumek nie ma :(( Może jutro kupię, ale nadal nie wiem jakie... Gdyby mi ktoś podał nazwę i orientacyjną cenę byłabym wdzięczna.

Gość jestem troche w stresie
a partner nie moze sam isc do tej apteki?

Gość czy ktoś wie
Partner jest bardzo zapracowany i nie ma kiedy. Zresztą to nie ma znaczenia kto kupuje, tylko co kupić. Ciągle czekam, że ktoś mi coś poleci...

Gość lolikus
Durex ma powiekszane gumki ich cena to ok. 6 zł za 3 szt. Nawilzane sa wszystkie. Ale dodatkowo mozesz kupic odpwoedni krem w aptece.

Gość czy ktoś wie
Dzięki lolikus. Wszystko fajnie, tylko że przy dłuższym stosowaniu Durexa to zbankrutuje, drożej mnie to wyjdzie niż tabsy za które płaciłam 35 zeta na miesiąc :((

Gość czy ktoś wie
Są jakieś gumki powiększane, tańsze od durexa?

Gość gumolinka
na pewno unimile xxl...tylko bez srodka pleminikobojczego

Gość jejejeje
Nieźle... Facet na sex ma czas, ale żeby pójść kupić gumki to już nie. :P I czemu to Ty masz bankrutować na zabezpieczeniu?! Może tak on też przyjąłby na siebie część odpowiedzialności?!

Gość czy ktoś wie
Gumolinka dzięki za radę 🌼 Do "do czy ktoś wie"- wiem czego chcę od życia, bo nie jestem jakimś podlotkiem tylko mężatką, a gumek nie używaliśmy więc nie jestem znawczynią w tym temacie. Daruj sobie tą biedronkę. Ja tu poważne pytanie zadaję i oczekuję poważnych odp., a jeśli ci temat nie pasuje to wcale nie musisz się wypowiadać. Do jejejeje- mój mąż jest jak najbardziej odpowiedzialny, a wszystko idzie i tak z jego kieszeni, bo wypłatę oddaje mi, więc jak widzisz on za to płaci.

Gość spróbuj...
pepino truskawkowe... wydaje mi sie, ze sa wieksze niz zwykle... sa dobrze nawilzone i ladnie pachna, nie uzywamy innych od roku, kochamy sie 4 , 5 razy w tygodniu, nigdy nic sie z nia nie stalo... (odpukac)

Gość czy ktoś wie
Dzięki za propozycję. Truskawkowe... mniam mniam :D