Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ETNAAAAAAAA22

Przepis na kobietę idealną..............................................

Polecane posty

Gość ETNAAAAAAAA22

Czytając opinie facetów na forum - wszyscy podkreślają że damskim ideałem jest dla nich kobieta naturalna! Nie oszukujmy się jednak że naturalność ta ma wypływać z głębi kobiety i jedynie z atrybutów podarowanych jej przez naturę :-)znaczyło by to bowiem ze osóbka taka nie powinna się malować, perfumować i depilować, a który pan umówiłby się z włochatą siostrą Yeti? Tak więc najlepszym sposobem jest...imitacja naturalności-tak żeby facet się nie poznał! To nie jest zbyt trudne-biorąc pod uwage spostrzegawczość niektórych panów! Podkreślam NIEKTÓRYCH! Tak więc dla zainteresowanych, poniżej podaje przepis na taką kobietkę: makijaż: puder idealnie dostosowany do odcienia karnacji-lub najlepiej jego brak,oczywiście gdy kandydatka ma idealną cerę skóra o lekko brzoskwiniowym odcieniu, efekt taki można uzyskać korzystając z umiarem, podkreślam z UMIAREM z naturalnego słoneczka,solarium ,pijąc sok marchwiowy lub wcinając beta-karoten cień do powiek-tylko delikatny nabłyszczacz,rzadnych fiołkowych, różowych, niebieskich powiek! tusz-w kolorze rzęs-powiem szczerze-nie znam nikogo kto urodził by się z różowymi czy fioletowymi rzesami a często takie właśnie rzęsy widze u innych kobiet:-( usta-tu zasada jak powyżej-kto ma inne usta niż czerwone spoko niech sie maluje i pomarańczem. Ciało: depilacja ciała+regulacja brwi Paznokcie: francuski manicure Włosy: zdrowe i w naturalnym lub zbliżonym do naturalnego kolorze-fryz jak najprostszy! Ideał długie rozpuszczone włosy!! Ubiór: prostota i minimalizm-spodnie bez cekinkow, paseczków wstążeczek i innych dupereli-bluzeczki proste ale gustowne-bez sreberek i nakrapianych ciapek. Zwykle jednokolorowe! Ciuszki dopasowane do okazji! I nikt mi nie powie że faceci widząc taką kobitkę poznają się na tym że to co widza nie jest jedynie dziełem i zasługą natury! No może francuski manicure da im troche do myślenia-ale wątpię!

Gość chyba cholernie ci sie nudzi
:O

Gość ETNAAAAAAAA22
To wcale nie dlatego że się nudzę ja tylko po prostu nie mam co robić ;-)

Gość ............123.......
Genek to o czym piszesz to kobieta cyborg :D

Gość wojsko idzie
ta najlepsze są takie których nie ma obok nas :D جمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایراجمهوری اسلامی فرانسایراایراایرا

Gość ETNAAAAAAAA22
No no no ja tu widze że niektórzy panowie bardzo ambitnie podeszli do tematu-a ja tu tylko o powierzchowności!;-)

صدرحديثا عن دار النهار للنشر في بيروت المجموعة الرابعة للشاعرة اللبنانية جمانة حداد في عنوان\"عودة ليليت\"، و ليليت (Lilith)هي المرأة الأولى قبل حواء. جاء ذكرها في الميتولوجيات السومرية والبابلية والأشورية والكنعانية، كما في العهد القديم والتلمود. تروي الأسطورة أنّ الله خلقها من التراب على غرار آدم، لكنّ ليليت رفضت الخضوع الأعمى للرجل وسئمت الجنّة، فتمرّدت وهربت ورفضت العودة. آنذاك نفاها الربّ الى ظلال الأرض المقفرة، ثم خلق من ضلع آدم المرأة الثانية: حوّاء. الكتاب قائم على ثلاثة أجزاء تحمل العنوان نفسه وتدور حول قصّة ليليت المرأة الأصلية والشيطانة المطلوبة\"فرس آدم الأولى ومفسدة ابليسخيال الجنس المكبوت وصرخته الأصفى المرأة التمردُ لا المرأة الـ نعم الشريكةُ في الخلق لا ضلع الخضوع ما ينقص الرجل كي لا يندم وما ينقص المرأة كي تكون كلّ جزء من الديوان يملك جسدا وتصوّرا شعريين مختلفين . الأول قصيدة طويلةالثاني مشهد دراميوالأخير نصّ تجريبي مفتوح تجري أمسية توقيع الكتاب التي ينسقها المخرج جواد الأسدي وتتخللها قراءات لجاهدة وهبة في مكتبة البرج في مبنى جريدة النهار الجديد في ساحة البرج في بيروت نهار الثلاثاء في التاسع عشر من تشرين الأول/ اكتوبر 2004 عند الساعة السادسة والنصف مساء والدعوة عامة. وللمزيد من المعلومات حول الشاعرة يمكن قراءة الحديث الصحفي الصفحة الرئيسية > حوار الثقافات > على موقعنا الشاعرة جمانة حداد : أنا بنت هذه الأرض والثقافة والحضارة jakbyś chciał wojsko idzie wiedzieć

Gość Polleczka
Faceci mówią, że wolą naturalne, ale popatrz tylko jak im oczy lecą za każdą malowamą lalą.

Gość ETNAAAAAAAA22
Widzę że normalnie muszę się ogarnać, bo troszkę zbyt pochopnie Was oceniłam Panowie sądząc że idealna kobieta to tylko ta co naturalnie wygląda! Liczy sie jeszcze i to jak to mowi genek w gomakach czy "malo je, malo gada , robotna , silna , cycata , posluszna , nie za madra- tylko troche , oszczedna , i czesto nieobecna .":-)

Gość Faceci to idealny materiał do
manipulacji! Wystarczy tylko zrobić się na "kobietę naturalną"

Gość upupuo
dupa jak armata

Gość 2222222222222
ej przepis super-a faktyczie faceci to frajerzy-nie kapną się czy laska jest zrobiona czy nie

Gość wydaje mi sie ..
الأشورية والكنعانية، كما في العهد القديم والتلمود. تروي الأسطورة أنّ الله خلقها من التراب على غرار آدم، لكنّ ليلالأشورية والكنعانية، كما في العهد القديم والتلمو :)د. تروي الأسطورة أنّ الله خلقها من التراب على غرار آدم، لكنّ ليلالأشورية والكنعانية، كما في العهد القديم والتلمود;). تروي الأسطورة أنّ الله خلقها من التراب على غرار آدم، لكنّ ليل

tak jak idealny facet tak idealna kobieta...kazdy dla siebie powinien byc ideałem a reszta niech idzie w .......gdzies....:)))

Gość dfsfsdfsd

Gość ele
chca nie wiadomo jak cycate ale jak juz jest cycata to wiadomo ze nie bedzie jej sterczał jak piramidy w Egipcie i wiadomo ze jesli jest cycata to ma boczek tu i tam, gdzie mozna złapac i za co chwycic, jelsi cycata to i z faldką i z udzikiem, nie da sie jednego bez drugiego no chyba ze silickon

Gość ech zagorąco
dokładnie..chyba Ci sie nudzi... Wszyscy piszecie o IDEALNYM wyglądzie...a tak na marginesie, to dla każedego idealny wygląd znaczy coś innego, a może by tak dodać coś z cech charakteru?....:o:o:o wszędzie tylko wygląd....

Cześć dziewczyny, jestem naturalną blondynką, mam niebieskie oczy i moja zmora - nie potrafię się malować, a do tego wszystkiego jestem przy kości. Rozmiary 44 i 46 to moje rozmiary. Od pewnego czasu zaczęłam próbować robić coś ze swoim wyglądem inna fryzura, sexi ubrania ale nadal czegoś brak. Mój chłopak jest strasznie wrażliwy na wszelkiego rodzaju zapachy i smak, a to puder jakoś pachnie nie tak jak trzeba a to błyszczyk nie dobry. Macie jakieś pomysły po 1 jak dobrać cienie do powiek np. do koloru oczu, kiedyś ktoś mi powiedział, że na pewno nie niebieskie i generalnie cienie dobiera się do stroju innymi słowy wolna amerykanka,po 2 jak dobrać podkład i czy podkład i puder to to samo, po 3 jak dobierać i nakładać błyszczyk żeby ładnie to wyglądało. Wybaczcie ale nigdy nie interesowałam się kosmetykami i mam bardzo mgliste pojęcie w tym temacie.

Gość wiktor_komyska
Kobieta powinna dbac o siebie zarowno intelektualnie (ksiazka, teatr itp) oraz fizycznie (dobry salon urody typu Denique a nie fryzjer w piwnicy). Tak sie to robi

Gość dobra kobieta to
szczupla umiaca gotowac i dobrze robic loda :)