Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon appetit

pytanie do dziewczyn doswiadczonych w tabletkach anty ...

Polecane posty

Gość bon appetit

własnie skonczyłam brać 1 opakowanie tabletek microgyron21. przez całe 21 dni miałam lekkie plamienia troche wkiesze troche mniejsze. raz nie było wcale.. itd. w połowie opakowania kochałam sie z facetem -narazi ew zabezpieczeniu- i nagle dostałam silengo plamienia krwawienie.itd... przeszło . wczoraj kochałam sie kolejny w zabezpieczeniu( dlatego ze przez 1 opakowanie postanowiłam sie dodatkowo zabezpieczac) a sprawa wyglada mniej wiecej tak -----> 6 listopada wzięłam 1 tabletkę .... od 6 listopada do 27 listopada miaj równe 21 dni... okres powinnam dostać w przerwie 7 dni.. a ja dostałam dzis.. chyba to okres ale plamienie jest czerwone lekkie NIE brunatne. dodam ze wczoraj wziełam ostatnia tabletke a dzis dostałam juz okres... mimo ze zazywam ja o stałej porze o 23 a jest dopiero 18.. ;) chyba troche namiesząłam ale podzielcie sie ze mna uwagami :classic_cool: ❤️

Gość bon appetit
bardzo cenie sobi ewszelkie uwagi ...

Gość dziewczynka laalalalalalala
yyyy no podobno przy pierwszych opakowaniach doskwiera wiele rzeczy ja tez zaczelam brac od listopada ii mnialam mdlosci cos mi w brzuchu ciagle kreci, cycki mnie bolą czasami, plamienie oczywiscie nie wiem, na miesiac moze ebdzie ci juz lepeij

Gość bon appetit
a jesli mozesz mi napuisac . kiedy dostałas okres zaraz jak skonczyłas tabsy czyli np. nastepnego dnia czy w tej 7 dniwoej przeriwe... ??

Gość dziewczynka laalalalalalala
okres sie dostaje w tej 7dniowej przerwie!!! nawet jest sposob, ze jezeli nie chcesz wogle okresowac to bierzesz tabletki anty CIĄGLE

Gość pytonica
Ja musialam zrezygnowac z tabletek bo mialam podobne problemy do Ciebie.Ciagle plamienia,a potem krwawienia przez cale miesiace.Nie pomogla zmiana tabletek.Do tego doszla mi jeszcze arytmia serca.Mialam juz tak dosc ,ze rzucilam to swinstwo.Moj maz kazal mi rzucic to wczesniej,ale ja ludzilam sie,ze w koncu lekarz dobierze mi tabletki.Zapomnialam jeszcze napisac,ze przez te krwawienia mialam anemie.Jak widzisz nie tylko Ty masz takie objawy.Moze bedziesz musiala zmienic tabletki.