Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka...

dziwna miesiączka....poradzcie coś

Polecane posty

Gość mamuśka...

mam zazwyczaj cykle 25-26 dniowe tym razem( co nie zarzało sie nigdy wcześniej) dostałam miesiączke w 17 dniu cyklu i tak trwa już 10 dni. krwawienie jest raczej słabe inne niż podczas normalnej miesiączki, w ciąży napewno nie jestem.strasznie mnie to martwi ponieważ nigdy wcześniej nie zdarzały mi się takie sytuacje,do lekarza jestem umówinona dopiero na wtorek.może miałyście podobne sytuacje i podpowiecie coś i uspokoicie mnie :( wprawdzie podejrzewałam że wcześniejsza miesiaczka mogła byc spowodowana tym że byłam pare dni w angli i zmiana klimatu stres i takie tam no ale żeby trwała aż tyle dni!! (zawsze mam góra 5 dni) to mnie stresuje najbardziej że tak długo i taka dziwna jest

Gość spróbuj
do lekarza zapraszam .

Gość słuchaj
czasami może tak być! ale musisz iść do lekarza , może masz mięśniaki? albo jakieś zaburzenia hormonalne! ja ostatno miałam 11 dni miesiączkę i nie wiem czy to można było tak to nazwać, przez cały czas skąpo tylko brudzenie! no i dostałam na 42 dzień,. Okazało się ze hormonki fiksują!

Gość do sluchaj
A jakie badania robilas,ze stwierdzono,ze to hormonki?

Gość słuchaj
estrogeny, estradiol, progesteron, prolaktyna, testosteron, DHEA!

Gość do sluchaj
ktore byly podwyzszone,mam taka sama dolegliwosc.

Gość słuchaj
A ile masz lat jeśli możesz powiedzieć? ... jeszcze chciałam dodać że czasami też miałam krótkie cykle bo co 19, lub 20 dni! W drugiej fazie było żle - niziutki progesteron! do tego za wysoki testosteron no i wysoka prolaktyna!

Gość 7nastka
lekarz nieunikniony, na to wyglada a moze znajdziesz tez cos na www.mydziewczyny.pl bo tam sporo pisza na temat miesiaczki

Gość do sluchaj
Bierzesz jakies lekarstwa?

witajcie! ja mam 29 lat i własnie stało mi sie podobnie-dostałam okresu normalnie,natomiast po 7 dniowej przerwie dostałam ponownie..poszłam do lekarza..i powiedział, ze to problemy hormonalne..przepisał hormony, cos powstrzymujacego krwawienie i cycklonamine..narazie mam brac przez 21 dni..zoabczymy..powiedział, ze jesli nie przejdzie to czeka mnie łyzeczkowanie..Robiłam USG- w ciąży nie jestem, nie mam miesniaków, wszystko czysciutkie..hormonki sie odezwały!!!

Gość pagórek
albo zapalenie jajników

Gość ***/***
tak się może dziać przy hormonach i sterydach