Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *złamane serce*

cena wizyty u psychologa

Polecane posty

Gość *złamane serce*

znacie? i czy warto pójść?

Gość hel ena
tak warto jeżeli nie masz nikogo z kim mogłabyś porozmawiac szczerze , cena to 50-80 zł. za 45 min.Czasami trzeba iść i tyle , bo tłumienie w sobie pewnych uczuć moze skończyć się nerwicą bądż deprechą apo co.:)

Gość margeuritte
hej, napisz czemu chcesz isc, ja tez o tym myslalam, chwilowo mi przeszlo, przestalam sie skupiac na moich problemach i jakos zyje, a nie mam latwegio tego zycia.Czasami dopada mnie depresja,nerwice tez mam. ale boje sie idc do lekarza a jasli stwierdzi ze jestem psychicnza? jak bardzo sie przed kims takim otworzyc? Jak bardzo sie skupic na sobie. Czy rzeczywiscie to co uwazamy za problem jest nim naprawde czy tylko sobie wmaiwamy? Czy to ze mysle ze zabije sie jak on mnie zostawi.... to tylko mysl czy juz problem do leczenia, nei wiem czy umalabym to zrobic. Czy odruchy sadomasochstyczne to tez powod do leczenia? czy myslenie ze chyba ludzie widza moje problemy to obsesja czy widza? nie boisz sie ze przepisze ci leki, uzaleznisz sie i nie bedziesz mpogla normalnie juz sama zyc? A jak mi powie ze moj zwiazek mnie niszycz o czym wiem i tak sie nie odkocham...

do-----------------> margeuritte Nic tobie nie pomoze jesli sama nie zdasz sobie sprawy z tego ze potrzebujesz pomocy! Do leczenia psychiki potrzebna jest twoja zgoda-twoja swiadomosc tego ze potrzebujesz takiego leczenia! Z psychologiem mozesz porozmawiac zawsze (po to jest), on profesjonalnie nakieruje cie na rozwiazanie twoich problemow. Moze teraz wydaje ci sie to niemozliwe ale nigdy nie przekonasz sie jak to jest jesli nie sprobujesz! Jesli uwazasz ze nie potrzebujesz pomocy specjalisty to nie idz bo do takiej wizyty na pewno nie mozna byc zmuszanym (np. przez kogos z rodziny) do tego trzeba dojrzeć! Ta decyzja musi byc swiadoma! Jesli sobienie radzisz z jakims problemem i jesli nawet wydaje ci sie ze psycholog nie pomoze ci go rozwiazac to idz i powiedz mu o tym ; powiedz ze obawiasz sie ze twoj problem jest nie do rozwiązania (jak z tym zakochaniem) i nie mozesz sobie z tym poradzic! Zobaczysz samo pogadanie z kims doswiadczonym ci pomoze (on nie udziela rad to ty sama do nich docierasz otwierajac swoj umysł-psycholog pomaga ci ten umysł otworzyc i spojrzec na wszystko szerszym kątem) Powodzenia!

Gość lilia wodna
od 40 do 70 zł

Gość wwaaww
na placilam 120

Gość Marlena Gąsiorek
http://psycholog-aleksandrowicz.pl/cennik/ - W zależności od typu terapii. Ja płaciłam 90 zł za 50 minut. Oczywiście sumując kilka sesji nazbierała się z tego niestety spora suma ;(. No, ale warto. Drugi raz poszła bym bez zastanowiania się.