Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin45427

wrócilem do dziewczyny ktora mnie zdradzila i oszukiwala

Polecane posty

Gość marcin45427

nie wiem czy to dobry pomysl,ale ona obiecuje poprawe od miesiaca i ostatnio jest rzeczywiscie super miedzy nami.co o tym myslicie?

Gość wyjdzie w praniu
albo się czegoś nauczyła, albo nie - czas pokaże. Co my tutaj możemy myśleć? Chcesz stereotypów posłuchać? Zaraz się pojawią :P

Gość marcin45427
no wlasnie..ale chcialbym wiedziec czy mozliwe jest ZEBY CZLOWIEK SIE ZMIENIL? ona zawsze lubila poflirtowac z chlopakami i teraz mowi ze dla mnie z tego zrezygnuje,ale nie wiem czy to jest realnie mozliwe jesli ktos tak robil przez zalozmy ostatnie pare lat.moze ktos byl w takiej sytuacji

Gość no dobra
Możliwe, jeśli faktycznie oberwała po tyłku. Ale pewności nie masz.

Gość solski janusz
kobieta, która raz zdradziła zdradzi po raz kolejny przy pierwszym kryzysie w związku.

Gość kłódka
wiesz,to mozliwe-ja sie zmienilam-tez zdradzilam,tez oszukiwalam,ale zrozumialam ze to jego kocham ,tylko tylko i wylacznie i ze warto sie zmienic,zeby byc razem!poczekaj,daj sobie i jej troche czasu,zobacz czy na pewno jest gotowa sie zmieni,lub czy moze juz sie zmienila.Jesli nie,szkoda zycia,znajdziesz taka,ktora zasluzy na Twoja milosc.

Gość podziwiam Cię
Ja bym tak nie potrafiła.Nie wybaczyłabym osobie,która mnie zdradziła.Ja uważam,że jak ktoś raz zdradzi,zdradzi ponownie.Życzę Wam szczęścia i powodzenia,oby Wam się udało.

Gość kłódka
heh,moja sytuacja jest najdziwniejsza na swiecie,bo on tez zdradzil,i ja wybaczylam...

Gość marcin i jakies tam numerki
kłódka-blagam powiedz cos wiecej! jak zrozumialas ze zle zrobilas i po jakim czasie? i czy mu teraz ufasz i on tobie?

Gość kłódka
heh,dluuuga historia:( ja musze dzis juz spadac do lozeczka,ale jutro moge napisac,bedziesz??

Gość marcin i jakies tam numerki
bede,ofkors,czekam

Gość Soql
Przegrałeś życie :)

Gość nieznajoma 25
ja uwazam ze czlowiek az tak nie moze sie zmienic.. skoro wrociles do niej to ja kochasz i pewnie chodzi ci po glowie to by spedzic z nia cale zycie a to szmat czasu i napewno znajdzie sie nie ejdna okazja by zdradzic..teraz jes super bo wie i pamieta jeszcze jak cie skrzywdzila i co czula..chce to naprawic..ale z biegiem czasu zapomina sie otym wszystkim beda szare dni czasem pewnie tez monotonia,pewnosc tego ze jestescie razem i uwazam ze bedzie zdolna do tego zeby skrzywdzic cie znowu..wybacz za ten czarny scenariusz ale tak wlasnie mysle i obym sie mylila..pozdrawiam.:)

Gość ja też zdradziłam
hej ja też zdradziłam, wrócił do mnie , wzieliśmy ślub, jest super, i wiem że nigdy tego nie zdobię,