Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaa19

pytanie

Polecane posty

Gość aniaa19

czy przez ubranie można zajść w ciążę ? tzn jak się np lezy na chłopaku (On przodem i Ty przodem), całuje się z Nim no i trochę przyciska, ale nic więcej ? można ? prosze odpowiedzcie

Gość Pieszczocha...
no można mieć nawet 5 dzieci.....hahahhahahahahahahahahaha

Gość lornetka
jasne, na 100% jesteś w ciąży, zgłos sie po becikowe

Gość aniaa19
dzieki za 'odpowiedzi' ;/// to nie było pytanie na żarty ;/// może tak wygląda ;// ale tak nie jest eh..:( i moze wydaje Wam się ono głupie ;// ale dla mnie to jest koszmar !

Gość lornetka
dobra to na serio. nie możesz być w ciąży. to byłby cud. jakieś niepokalane poczęcie

Gość aniaa19
dziękuję..

Ania Ty sie lepiej dziecko nie bierz za \"te\"sprawy bo mało uświadomiona jestes ...przez ubranie ciąża....Jejkuuu.... ...dziewczyno ! ! ! ....Nie możliwe ....! ! ! ..... PS:To jest chyba prowokacja ...albo coś z IQ.....

Gość aniaa19
no masz rację nie jestem doświadczona, jakbym była to bym tu pewnie tego głupiego dla Was pytania nie pisała to nie jest żadna prowokacja jak nie wierzysz - trudno Twoja sprawa z IQ też nic złego nie mam a zamiast pisać takie coś, mogłabyś w ogóle nic nie pisać dla Ciebie to jest głupie pytanie - dla mnie b. ważne

kochana wiesz wogóle skąd sie biorą dzieci??i tak pozatym ile masz latek bo chyba nie 19 :/

Aniu, niezależnie od tego ile masz lat, myślę, że najlepiej zrobisz, jak pójdziesz do biblioteki (na pewno do jakiejś należysz) i wypożyczysz sobie kilka książek na ten temat. Poczytasz sobie o tym spokojnie w domu i nikt nie będzie się z Ciebie śmiał, że czegoś tam nie wiesz. Nikt z takimi wiadomościami się nie rodzi. Dużo się z nich dowiesz, także tego, że jeśli nie zjęliście z siebie ubrań, niemożliwe jest żebyś zaszła w ciążę od samego tylko całowania i przytulenia się do mężczyzny. Życzę przyjemnej lektury.