Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pytam

o co chodzi????

Polecane posty

Gość ja pytam

moje pytanie kieruje glownie do panow, bo kto lepiej ich zrozimie, jesli nie oni sami...? otoz, bawilam sie na imprezie z chlopakiem, bylo bardzo hmmmm....milo :) no ale od tamtego czasu - cisza, powinnam sie do niego sama odezwac? czy moze nie warto? Panowie, lubicie kobiety, ktore pezjmuja inicjatywe?

Gość taki sobie jeden chłop
A o co tobie chodzi - bawiłaś się i tyle, on też się bawił, życia nie ma zamiaru z tobą układać.

nie jestem facetem, ale juz to przerabialam. On nie ma ochoty na dalsza znajomosc. W przeciwnym wypadku juz by sie odezwal.

Gość ja pytam
czyli co - bardzo sie zblaznie jesli sama sie do niego odezwe? dodam tylko, ze nie wymienialismy sie nr telefonow, ale ja i tak mam ...

Gość Daj spokój ............
Po prostu się fajnie bawiliście i K O N I E C :-D Robi

Gość slonce
ja pytam-->nie zawsze jest tak ze gdy zapoznasz sobie kolesia na omprezie to po niej jest koniec znajomosci.Mowie tak bo w moim przypadku bylo inaczej.Poznalam kolesia na dyskotece,wymienilismy sie na imprezie numerami itd.odezwalam sie do niego pierwszapytajac jak tam po dyskotece itp.no i spotykamy sie do dzisiaj :-) takze lepiej bedzie jak sie do niego odezwiesz, moze sam na to czeka no i sie wtedy przekonasz czy jest toba zainteresowany :-) zycze powodzenia