Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po tabletkach

czy jest zagrozenie dla dzieciatka mojego????????

Polecane posty

Gość po tabletkach

Witajcie przyszle mamusie i mausie! Jestem w ciazy... to dopiero pierwsze dni... Przerwalam tabletki, po 18-tej a to z powodu podejrzenia cizy..gdyz zrobilam straszna glupote bo nie wzielam 2 tabletek po kolei a kochalismy sie normalnie. I po tygodniu,no,9 dniach,zrobilam sobie test i okazalo sie,ze jestem w ciazy. Do ginekologa pojde pozniej,za ok tydzien,bo to chyba za wczesnie na jakiekolwiek wiesci. ale test powtorzylam 2 razy i pewnosc mam. Teraz pojawia sie problem,ktory nie pozwala mi spokojnie spac.... :( Czy moje dzieciatko jest zagrozone chorobami,skoro zostalo zaplodnione podczas,czy tam od razu po przerwaniu tabletek anty. Blagam,powiedzcie co wiecie na ten temat...bo ja jestem przerazona nie tym,ze bedziemy miec dzidzie,mimo ze jestem mloda (20lat za 1,5 miesiaca...) ale tym,co moze zagrazac mojemu Malenstwu... :[

Gość poznanianka
Oczywiscie spytasz sie swojego lekarza ... ale zona mojego kuzyna dowiedziala sie ze jest w ciazy dopiero w 5 miesiacu i do tego czasu caly czas brala tabletki anty ... zeby wyregulowac okres ???? nadal sie takie rzeczy zdarzaja ;-) a .... dzis jest mamusia slicznego zdrowego 6 tygodniowego synka pozdrowienia

Gość może być zdeformowane

po tabletkach -> niesłuchaj bzdur o zdeformowaniu czy innych okropnych rzeczach. Dzieciątku nic nie jest - na sto procent. Trzymajcie się ciepło i zdrowo - ja też byłam tak młodą mamą. Powodzenia.

po tabletkach >> we wszystkich :madrych ksiazkach\" pisza,z e w ciagu pierwszych dni czy tygodni ciazy robimy rozne glupotki, bierzemy rozne leki, bo jeszcze nie wiemy,z e jestesmy w ciazy, ale pisza rowniez, ze nie nalezy sie tym zamartwiac, poniewaz, z reguly to nie jest jakies ogromne zagrozenie. Wszystko bedzie ok - powiedz po prostu o tym lekarzowi, tak na wszelki wypadek i sie nie zamartwiaj bo stres szkodzi malenstwu. i oczywiscie gratuluje GRATULUJE :) 🌻

Gość ola2000
powinnas lykac kwas foliowy zanim pojdzieszdo lekarza a z dzieckiem bedzie wszystko w porzadku nie jedna zaliczyla wpadke po pigulkach