Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawaaaaa0aa

ile przybralyscie w czasie ciazy???????

Polecane posty

Gość ciekawaaaaa0aa

czesc dziewczyny no wlasnie ile przybralyscie w czasie ciazy???

Gość noniemaco
13kg to nie duzo:)

Gość a ja ....
w ciazy wazylam mniej niz teraz :(

ojejku:( no ja mam cichą nadzieje ze po ciąży wmiare szybko wróce do swojej wagi:( zobaczymy czy sie uda!

Gość Ula 44
przed ciaza wazylam 50 kg z pierwszym synem w ciazy przybralam na wadze 9 kg . Po 11-tu latach z drugim synem w ciazy przybralam 13 kg . teraz waze 54 kg i bardzo pilnuje zeby nie wskoczylo mi na wage bron Boze wiecej . Pozdrowka

Gość aneett
przed ciaza wazyłam 64, w ciazy przytyłam do 74 a teraz 3 miesiace po porodzie waze 60 kg

W ciąży przytyłam 12,5 kg. Przed ciążą ważyłam 51 kg, po porodzie w ciągu 4 tygodni wróciałam do wagi z przed, a potem udało się jeszcze 1kg w dół. Od dłuższego czasu jednak waga już stoi w miejscu, a miałam nadzieję na zrzucenie jeszcze jakieś 3 kg. Szkoda, ale i tak jest dobrze, a też panicznie bałam się, że nie wrócę do wagi;) tak więc głowy do góry.

Ja przybrałam aż 24 kilo- z 56 do 80 kg. Aktualnie jestem 4 tyg. po porodzie i ważę 63 kg.

Ja jestem w 36tc i przytyłam 10 kg.przed ciążą ważyłam 45kg.:))

Gość uszatka
Ja w pierwszej ciąży 8 kg a wdrugiej 10kg . Do swojej wagi wracałam zawsze po ok. miesiącu.. 🖐️ !

ja przed ciaza wazylam 59-60 kg. przez ciaze utylam ok 15 kg (okolo bo w 9 m-cu lezalam w spitalu i sie nie wazylam) teraz na zime troszke mi sie przybralo i waze 61-62 kg, czyli generalnie nie mam \"ciezkiej pamiatki po dziecku ;-) \" acha, jestem 2lata i 2 miesiace po porodzie, te wage mam od ponad roku.

Gość Ninka123456
przed ciaza wazylam 55kg, przytylam 20kg, teraz...7 miesiecy po porodzie waze 58kg :(.... dobrze zr jest zima i moge to zatuszowac luzniejszymi ciuchami... do wiosny musze schudnac

ja przytylam 23kilo :-( przed ciazo 47 wazylam teraz dwa lata po porodzie - 50kg :-)

Gość ale macie fajnie
przed ciąża- 75 w 40tyg ciąży- 93(przytyłam 18) teraz, pół roku po porodzie- 85 i ciągle z tym walczę, ale bezskutecznie 😭

Gość a ja......
przed ciaza wazylam 54 kg, w ciazy 60,5 kg a teraz.....69 kg :( jak szlam rodzic pielegniarki zalamywaly nade mna rece bo bylam tylko skora i kosci...w czasie ciazy nie moglam prawie nic jesc, ciagle bylo mi zle i czesto wymiotowalam ...ciaza mi nie sluzyla, a moja coreczka urodzila sie calkiem zdrowa i ja tez wrocilam do zdrowia....apetyt mi dopisuje az nadto :)

Gość oj dziewczyny
A ja przytyłam 20kg i waga spadła mi po 6tyg od porodu.Schódłam te 20kg bez większego problemu. Teraz jestem znowu w ciąży 7tydz. i obawiam się,że teraz przytyję jeszcze więcej. Moje 1dziecko ważyło 4500g,a drugie pewnie będzie miała około 5kg. Podobno drugie prawie zawsze jest większe od pierwszego.

przed ciązą ważyłam 55 kg w czasie ciązy przytyłam 25 kg i waga wskazywała 80 kg. Teraz jestem prawie 3 miesiące po porodzie i waże 60 kg