Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkjbcjbvh

jesli go kochasz na maxa, ale on ciebie nie, to przespalabys sie z nim?

Polecane posty

Gość kkjbcjbvh

ja wlasnie sie przespalam, nie wytrzymalam, nie wiem czy dobrze zrobilam. bylo zajebiscie, sprawdzil sie, ale mimo wszystko mam takie mysli ze zrobilam cos zle, tzn ze siebie nie szanuje tzn dalam mu sie bo jemu chodzilo o jedno a mi chodzilo o niego, nie wiem co on teraz o mnie mysli, rano udawal ze sie nic nie stalo

Gość niunia fajna i wogóle
jak udawał? uszczegółow bardziej..ile macie lat? mialam podobne wątpliwosci ...

Gość kkjbcjbvh
on wie, ze jestem w nim zakochana

Gość Niezła suczka z ciebie
Ile wziełaś ?

Gość kkjbcjbvh
tzn zachowywal sie jakby nic sie nie stalo. mamy po 23 lata. on byl pijany, ja zreszta tez troche, ale nie zrobilam tego daltego ze bylam pijana, bo juz wczesniej sie nad ty,m zastanawialam, on zrobil chyba dlatego ze byl pijany, ale sam zaczal mnie pierwszy dotykac

tamten tez wiedzial, ze sie zauroczylam, ale nie daalm się...i teraz ..ech..wiesz gdybys z nim nie poszla, to moze bys szalowala ze nie poszlas a teraz ...tak czy siak sie zaluje

Gość Brad Pitt
ze mna wszystkie byscie sie przespaly ....

Gość kkjbcjbvh
co nigdy w zyciu?

Gość no to Cie
wykorzystał a rano miał gdzieś Taka jest niestety prawda.Teraz nie będzie cię szanował, trzeba było mu pokazać że masz go gdzieś, że wcale za nim nie latasz,a ty się z nim przespałaś

Nie, bo rachunek takich poczynań jest prosty: miałabym kaca moralnego i szlag by trafił cały szacunek jaki mam do siebie. To co spotkało Ciebie można nazwać wyżyciem się, ale nic nie ma z miłosnym ukojeniem w ramionach kogoś, kto kocha :D

Gość kkjbcjbvh
wiem, bo wczesniej innego kochalam i z nim nie poszlam i pozniej zalowalam, wiec teraz poszlam i znowu chyba zaluje, ale top posrane

eee, to sie tak latwo mowi - ja niestety histerycznie mu sie oswiadczylam, koles mnie olał i dobrze - wiem, co to za leszcz. Ma 30lat Tomuś ..rna

Gość kkjbcjbvh
chyba tak zle nie bedzie, tzn bedzie mnie szanowal, bo znamy sie dlugo i on jest w porzadku, wtedy rano nie bylismy sami wiec moze nie wiedzial co ma zrobic, ale widzialam po nim ze mu tez troche glupio

Gość też
kkjbcjbvh --> gdybyś tego nie zrobiła, też byś żałowała :( Piszesz, że było bardzo dobrze... no to może tak do tego podejdź(cie): zdarzyło się tylko raz i niech z tego będzie miłe wspomnienie. A odpowiadając na pytanie zadane w tytule --> tak! pod warunkiem, że znamy się od dawna i on mnie lubi.

Gość lalunialalunia
To Miara Tomasz

Gość lalunialalunia
TMT= jw.

Gość a....
zabezpieczyliście się?

Gość Nie na pewno
nie przespalabym sie z nim, mowy nie ma. Wiadomo przeciez, że wtenczas na pewno nie mialabym u niego zadnych szans. :-D Miła

Gość natenczas wojski
"wtenczas". Babciu, to Ty ?!!! hehehehehe

Gość Mam tak samo jak Ty
no właśnie ja mam to samo... ja go kocham strasznie a on mnie raczej nie... wiem ze mnie bardzo lubi... ale niekocha :( ale wiem ze tego chce... mam trzy tygodnie bo czekam na dni niepłodne wiec moge sie jeszcze zastanowić... troche zaluje bo dalam mu juz troche do myslenia ze to "może" sie stac za te dwa tygodnie... bo rozmawialismy o tym... ale cholernie sie boje bo to mój pierwszy raz... i niewiem czy warto ryzykować... a z drugiej strony ja go naprawde kocham...

Gość sam1
Oj kobietki co tu sie przejmowac. Podobal sie ? chcialas go ?no to go zaliczylas i po sprawie. Co tu zalowac poprostu puknelas goscia takiego jakiego chcialas. I to nie on cie pukna tylko ty jego bo to ty planowalas a nie on i nie zapomnij tego. On powinien sie czuc zle a nie ty. Jak cos z tego wyjdzie to jeszcze zyskasz a jak nie to moze bedziesz go mogla puknac od czasu do czasu.Zycze powodzenia

Gość 5457654674
no to 'dziewczyny': -'zaliczacie ' facetów -nosicie spodnie -przeklinacie -upijacie się, palicie i uważacie się za kobiety? szanuje wasz wybór ale nie zbliżam się do takich kobiet na bliżej niż 2 metry. 23 lata, miałem dziewczynę ale rzuciłem

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhh
💤 💤 💤 nudny 💤 💤 💤

Gość też
Numeryczny ---> powiem tak: lepiej zaliczać niż być zaliczaną/nym. Spodnie są nie w temacie, uważam :D