Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paula900

ZABIEG KOSMETYCZNY ZWALCZAJĄCY CELULITIS !!!!

Polecane posty

Gość Paula900

Cześć, Czy któras z was korzystała z zabiegów zwalczających celulitis w gabinecie kosmetycznym? ja już sobie nie radzę, ani kremy, oni ćwiczenia, ani dieta nie pomagają, nie mogę pozbyć się cellulitu :( a jest go coraz więcej. zdecydowałam ze pójdę na zabiegi, bo tytlko to może mi pomóc. czy któraś z was korzystała z zabiegów na cellulitis? czy były skuteczne? ile kosztuje taki jeden zabieg i ile razy trzeba powtórzyć? pomóżcie mi :( bo ja sama sobie z nim nie poradzę.

Gość Paula900
nikt z was nie korzystał z takich zabiegów? :(

Gość iggax
mialam kilka ale nalezy zrobic ok 10-15,ja jestem zdecydowana je powtorzyc,polecam.niestety nie jest to tanie cala seria ok 1200-1400 zl(zalezy jakie)

Gość Paula900
no troszkę drogie :/ a moze są jakies tańsze?

Gość Paula900
:/ dziewczyny piszcie

ja chodzilam na masaze do mojego znajomego bardzo boli, ale za kazdym razem jakby pare cmm mniej i cellulitus znikl, do tego duzo wody nawet i 5 l dziennie najlepiej obciac kawe i fajki, ale masaze to jedyna zecz po ktorej widzialam rezultaty, po ok 3 razach juz widzialam rezultat, a musze przyznac ze cellulitus mialam chyba ostatni stopien

W ZIELONEJ GÓRZE SĄ ZABIEGI NA URZĄDZENIU JURINE8000- PODOBNO CHUDNIE SIĘ I LIKWIDUJE CELLULITIS- KTO BYŁ?

ale te urządzenie to elektrostymulacja i ultradzwięki.Ludzie przez miesiąc szczupleją tam 10-17 cm. Opinie?

Gość rudapl
głodówka też jest świetna na cellulit:-)w pierwszej kolejności właśnie spod skóry tłuszcz jest pobierany..następnie z żył, narządów..itd:-P

Gość rudapl
nie..ale widzę, że koleżanka troszku niedouczona:-p dlatego pozwolę sobie zamieścić pewien link..może on nieco w główce rozjaśni:-) http://www.glodowka.pl/moc.php

moja droga douczona to ja jestem bo mój zawód to dietetyk tak sie składa.......a co do głodówek i powiązań z cellulitem odsyłam do książek i fachowców a nie stron w necie, miłego dnia

Ja kupiłam masażer ma 4 końcówki polecam 270zł na allegro naprawde warto cellulit zmniejszyl sie do 1 stopnia po masazu krem atycell i naprawde skóra cudowie napięta i cellulit sie zmniejsza a w obwodzie o 2 cm mniej

Gość rudapl
kasandra.80 to może zacznij od podręcznika Małachowa jeśli już o książkach wspominamy..możesz też sięgnąć w nieco odleglejsze czasy:-p buzialki

Moja znajoma ostatnio poddała się zabiegowi elektrostymulacji i efekt jest na prawdę bardzo fajny :) Naturalnie nie miała od razu figury modelki ale widać różnicę :) Po takim zabiegu aż łatwiej przejść na dietę, żeby nie popsuć tego efektu :) Ciekawe oferty elektrostymulacji mają w salonie La Lumiere :) Jak coś to tu masz stronkę: http://lalumiere.eu/

A ja słyszałam o takim programie zwalczania cellulitu, polega na dobraniu odpowiedniej diety i terapii falą akustyczną na miejsca gdzie jest cellulitis. Podobno bardzo skutecznie pomaga na "pomarańczową skórkę". Myślę, że to dobry sposób na pozbycie się cellulitu kiedy kremy i ćwiczenia już nie działają.

Gość Juta 26
Jestem normalnej postury, dbam o dietę, od czasu do czasu ćwiczę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, domowe masażery- i nic. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Polecam wszystkim.

Gość Kasix 30
Nie mam nadwagi, nie jem śmieciowego jedzenia, chodzę na zumbę, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Stosowałam różne balsamy antycellulitowe, domowe masażery- bez efektu. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio Sprawdziłam, to działa. Polecam wszystkim.

Gość Karola 24
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i porównano tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi taniej

Gość gość
ja zdecydowałam sie na endermologię i efekty są super! I wcale nie jest tak drogo, ja robiłam na Racławickiej w Warszawie. Miałam 10 zabiegów a efekty widać było już po pierwszym, bo skóra była bardziej napięta :)