Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podmywanie się

PODMYWANIE SIĘ

Polecane posty

Gość ja sie
A co do seksu,to chodzilo mi o to,ze moj seks jest spontaniczny. Nie mam wyznaczonego dnia, np w srody i piatki o 17 musze sie podmyc,bo o 18 mam seks. Moze wy tak macie-ja nie. Ja wole byc swieza caly czas. Czy to takie dziwne? I zapewniam,ze nie kapie sie 5 razy na dobe.

Gość MandarynaPaczkowska
Głupie baby nie maja innych problemów....

Gość do ja się
myślisz że tak podniecasz faceta tylko mydłem i żelem? a może ty bys go "zaskoczyła" i wtedy byś poczuła ten balsam.. chyba ze masz jakiegoś lalusia co nic nie robi tylko sie balsamuje co to za facet

Gość no jesli masz
taki spontaniczny sex to co innego :D nasz sex przebiega raczej w warunkach domowych dlatego zawsze zdaze sie jeszcze podmyc jakby co :)

Gość ja sie
Boze kochany! Jak mozna sie dziwicz,ze ktos bierze prysznic dwa razy dziennie? Ktos tu zwariowal, tylko jeszcze nie wie,czy ja,czy wy. Dla mnie do tej pory bylo normalnie,ze myc sie nalezy po wstaniu z lozka i zanim sie czlowiek do niego polozy. Ale widac,ze dla niektorych to nie jest takie naturalne. Ratunku.

Gość no jesli masz
wiesz rano nie mam takiej potrzeby bo i nocy na ogol sie nie poce :)

Gość do ja sie
przeczytaj po kolei co pisałaś a później zacznij komentować

Gość ja sie
Wiem dokladnie,co napisalam. Ty raczej masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem najwidoczniej.

Gość ja sie
"wiesz rano nie mam takiej potrzeby bo i nocy na ogol sie nie poce "- zebow tez rano nie myjesz? Przeciez nic w nocy nie jesz...;)

Gość amoże
ja się: a może ty masz chory pęcherz i cos Ci tam smierdzi i musisz sie tak często myć???

Gość ja sie
Jestem jak najbardziej zdrowa. A twoj mocz jest bezzapachowy?

Gość zęby się myje po sniadaniu

Gość amoże
nie jest bezzapachowy, ale jak zrobię siusiu to całej mni nim nie czuć niewiem jak u ciebie hahahah

Gość ja sie
Czyli jak ktos nie jada rano sniadan,to zebow nie musi myc, tak?

Gość lighter
Wiem od ginekologów że nadmiar higieny szkodzi. Jeden z lekarzy użył może zabawnego przykładu ale niegłupiego - spróbujcie kilka razy dziennie myć np. usta mydłem czy innym płynem i zobaczcie jaki będzie efekt. Woda z naszych kranów i różne płyny zmieniają naturalne środowisko w pochwie i stąd większe ryzyko infekcji. Nie zrozumcie mnie źle - nie namawiam też do braku higieny. Ja np. podmywam się "w miarę potrzeby", czyli codziennie, a ile razy i czy samą wodą, czy wodą z płynem do higieny intymnej (nigdy mydłem!), to już zależy od fazy cyklu (w różnym jego okresie intensywność zapachu i ilości wydzieliny jest jak wiecie różna). Jeżeli tylko mam możliwość, to odświeżam się też przed seksem - uważam że to normalne; tak jak już pisałyście, te miejsca też się np. pocą, chyba każda z nas lubi się czuć czyściutka dla swojego partnera i tego przecież oczekujemy tez od nich.. Acha - używam tylko płynu z pałeczkami bakterii mlekowych, które "wspomagają" naturalną florę pochwy - żadnych polepszaczy i dodatków, które mogłyby ją zachwiać. Pozdrawiam :)

Gość ja sie
lighter, zgadzam sie z toba. Przy czym tu nikt nie pisz o nadmiarze higieny. Na mnie sie najezdza za to,ze sie myje dwa razy dziennie. Paranoja.

Gość magdalenkaaaa
do lighter a jakiego płynu używasz?

Gość lighter
A propos mycia zębów: zęby myje się PRZED śniadaniem!!! Tzn. można też po, ale to dodatkowo. Przez noc w jamie ustnej rozwijają się różne bakterie i jeśli nie umyjemy zębów przed śniadaniem - to zwyczajnie wszystkie te bakterie "zjemy"...

Gość lighter
ten płyn to "Lactacyd Femina" - głównie można kupić w aptekach. Może nie jest mega tani, ale gwarantuję że jest bardzo wydajny. Jest w postaci płynu i emulsji - ja kupuje emulsję bo wydajniejsza - do mycia zużywam dosłownie kropelkę.

Gość magdalenkaaaa
czyli ile kosztuje

Gość apropo
mycia zębów przed sniadaniem to się zgadzam. a do do mycia prezd seksem to jak kto woli, a po stosunku należałoby się umyc

Gość lighter
do "ja sie": Podmywanie się 2 razy dziennie to chyba norma - tak mi się wydaje. Poza tym to właśnie zależy czy się nie używa za dużo "detergentów". Swoją droga ja jeszcze do niedawna miałam jazde żeby się jak najczęściej kąpać, i tym sobie największą krzywdę robiłam - głównie dlatego że używałam duzo płynu do kąpieli (duża piana w wannie to frajda..), no i zawsze to była bardzo gorąca woda - w takiej się lubiłam odprężać. Po takiej codziennej sesji z czasem zaczęły się u mnie pojawiać problemy z nawracającymi infekcjami - KOSZMAR! Teraz kąpię się rzadko, wannę zamieniam po prostu na prysznic i nie taki gorący. No i tak jak już pisałam, zamieniłam inne płyny na ten z pałeczkami - o niebo lepiej!!

Gość lighter
magdalenkaaaa: Nie pamiętam, wydaje mi się że ok 20 zł, ale mogę się mylić. Więcej raczej nie, może kilkanaście zł..

Gość no jesli masz
wieczorem sie podmywam a rano myje obowiazkowo zeby :D

Gość no jesli masz
i tak od lat ...na zdrowiu nie ucierpialam jak dotad :)

w rossmanie emulsja lactacyd kosztuje ok. 8-9 zł

Gość podmywanie się
Cześć dziewczyny, tu autorka topiku. Ależ dyskusja rozgorzała!! Dodam tylko, że ja również biorę pod uwagę "przypadkowy" sex z mężem, który niekoniecznie będzie na mnie czekał do wieczora, dlatego tak często się myję. Nie zgodzę się natomiast, że wydzielina nie ma zapachu! Dziewczyny, co wy pleciecie!!!???? Jestem absolutnie zdrowa (odpukać), ale nie na tyle naiwna by wierzyć, że kobieta po kilku godzinach jest "bezwonna"! Współczuję NIEKTÓRYM facetom....

Gość lactacyd płyn
jest do stosowania tylko w wyjątkowych okazjach. a do lactacydu podobny jest nivea intimo, też ma kwas mlekowy w sobie. i dodatkowo rumianek.

Gość odswiezam