Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korniszonek

Moja narzeczona jest nimfomanką

Polecane posty

Gość korniszonek

Napisałem na slubach i weselach , ale tu lepiej ten temat pasuje :P Ma 27 lat , więc młody kurczak , ja mam 36 i dużo pracuję - a ona by chciała dzień w dzień siękochać. Przychodzę po pracy , chcę się odprężyć przed telewizorem - to już na mnie leży i się ociera jak kocica w rui. Nigdy nie byłem jakimś niedoruchanym buhajem , ale teraz dochodzi do tego jeszcze to , że szybciej niż kiedyś się męczę , potrzebuję odpoczynku - a jej temperament by starczył na pięciu chłopa. Co ja mam z tym zrobić

uu zaczynasz się starzeć, temperament już nie ten...no no współczuję. Może jakieś leki?

Gość podaj adres bede odwiedzal
przed Twoim powrotem, przeciez juz Ci napisalem ;)

Gość instalarior
straośc nie radość ale porzuc ta nimfomanke bo jak ty nie bedziesz mógł ja zaspokajać to bedzie sie ruchac na prawo i lewo , a nwet jak bedziesz mógł to nimfomanki lubia sie ruchac jak suki z kim popadnie

Gość korniszonek
To nie że nie staje :P Tylko mi się po prostu po pracy chce spać , chciałbym się odprężyć , poprzytulać- ok , ale nie że ona od razu na mnie wsiada i dobiera mi się do fiuta

Gość hapetka
A czy widziales, że ona wisala się na topik "gdy mąż/żona nie mają ochoty..."?

Gość korniszonek
raz , ze zgodnie z moim nickiem moj kutasina to taki korniszonek nuiewydarzony , male to to z 8 cm we wzwodzie [ jak jestem napalony] a druga rzecz to , ze odkrylem w sobie poped do mezczyzn a konkretnie do majstra , ktory daje mi do zrozumienia , ze jak bede z nim wspolzyl to da mi podwyzke za lzejsza prace.

Gość korniszonek
zawsze mi się wydawało , że to właśnie dziewczyny najbardziej lubią przytulanie , miłą atmosferę , a seks ma dla nich mniejsze znaczenie - tak przynajmniej było z moimi ex. Nie żebym ją do nich porównywał , tylko trochę jestem zdezorientowany. I boję się , że zacznie mi przyprawiać rogi - ale co , mam się zmusić do seksu ? Jak padam na pysk

Gość perwersyjny tato
cześć dzieciaki

Gość nie rozumiem.....
A czemu po prostu jej tego nie wytłumaczysz i nie porozmawiacie o tym???Ja z kolei jestem z tych dziewczyn które właśnie wolą całusy i przytulanie,a mój facet czasem ma ochotę po prostu na seksik...

Gość wielka mądra głowa
trzeba wsadzić w tyłek petardę , nie ma innej rady

Gość ja tez jestem nimfomanka
no i co z tego? dobrze mi z tym :) mojemu mezczyznie zreszta tez..:)