Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusiaczek

problem... prosze o mądrą radę

Polecane posty

Gość agusiaczek

Mam 17 lat, miałam chłopaka przez 4 miesiące, ale niedawno z nim zerwałam gdyz źle mnie traktował. Oboje się nadal kochamy, ale nie związek nie ma szans, przez to że ten chłopak nie chce dwa razy wchodzić w ten sam związek. Postaram się z tym pogodzić, chociaż będzie trudno. Ale nie to jest problemem... dzisiaj zaprosił mnie na studniówke a ja mam dylemat czy sie zgodzić. Nie chce żeby wyszło na to, że jestem bez honoru, że przyjmuje zaproszenie chociaż w jakiś tam sposób mnie skrzywdził. Z drugiej strony mam z nim całkiem dobry kontakt i potrafie wybaczać. Poradzcie co mam zrobić. dzieki:)

Gość Anulinda19
idz, pobawisz sie za friko, bedziesz mniala co wspominac I PODRYWAJ NA JEGO OCzACH INNYCH I TANCZ Z INNYMI :-) poprostu sie baw

Gość agusiaczek
No też o tym myślałam.... chodzi mi po prostu o to, żeby nie wypaść na dziewczyne która lata za chłopakiem chociaż on ją olewa. Może jeszcze będziemy razem... ale na pewno nie teraz, mała szansa:/

Gość jaaaaaaaaaaaki makaron
zaprosil cie, bo nie mial kogo, jak pojdziesz to go utwierdzisz, ze jestes taka, do ktorej zawsze moze sie zwrocic i ona nigdy nie odmowi. nadmij sie i powiedz "phi, nie pojde"

a ja mysle, że obydwoje moich poprzedniczek/poprzedników mialo racje i jedno i drugie wyjście jest dobre, bo z jednej strony pokarzesz, że jesteś na luzie i że potrafisz bawić się nie tylko z nim, a z drugiej, że nie dasz sie tak łatwo ;) i jedno i drugie bedzie dobre ;)

Gość Uster
Anulinda podpowiada ci fatalne zachowanie. Nigdy tak nie rób. Sprowokujesz awanture, zepsujesz sobie stosunki z chłopakiem, czego sie nie robi nawet gdy nie rokuje na przyszlość. Albo przyjmujesz zaproszenie i lojalnie sie z nim bawisz, albo nie przyjmuj. jeżelinie masz partnera to przyjmij po uprzedniej rozmowie z chlopakiem co do jego motywów. Dlaczego cia zaprasza?

Gość agusiaczek
Nie mam teraz chłopaka... po prostu nie mogłabym mieć. Kocham bardzo tamtego i mam nadzieje że będziemy jeszcze razem chociaż poczułam sie przez niego skrzywdzona. Teraz kontakty są ok, wiec dlatego waham się czy przyjąć zaproszenie jako osoba towarzysząc, po prostu koleżanka. Nie wiem czemu mnie zaprosił... powiedział po prostu że chce żebym przyszła a zaraz poprawił się że prosi mnie żebym przyszła.

Uster ma racje! nie rob nic takiego jak - pojde tylko po to, zeby go zranic- NIE (zrobilam tak- bawilam sie swietnie z innymi, olewajac swojego towarzysza i zaluje do dzis, ze mu zjebalam studniowke!) Poniewac Cie zaprosil, tzn ze dobrze sie czuje z Toba, dobrze sie bawi i mozesz go tylko w tym utwierdzic, pokazujac, ze moze na TObie polegac jak na dobrej kumpeli, bo nie kazdy zwiazek musi sie konczyc wojna:)

no- idz idz :D nie marudz- razem sie bedziecie dobrze bawic!

Gość agusiaczek
Tylko że ja najdalej po trzecim tańcu muszę - no po prostu muszę - chłopakowi wylizać rowa, to jest silniejsze ode mnie!!! Z tego powodu jestem bardzo popularną partnerką do tańca na dyskotece w Ostrzeszowie. I tak się zastanawiam - czy on sobie o mnie źle nie pomyśli?? :O

Gość agusiaczek
. Mój były chłopak, którego bardzo (mimo wszystko) kocham, zrobił mi kiedyś straszną krzywdę. Zobaczył mnie w towarzystwie koleżanki i jej męża. Stwierdził, że pewnie z kumpelą wyrywamy facetów. Pokłóciliśmy się i myślałam, że się uspokoił, ale w nocy, kiedy spałam, wsadził mi do pochwy tampon nasączony odkamieniaczem do dzbanków. Gdy się obudziłam, miałam strasznie poparzone krocze, byłam na pogotowiu, dali mi leki, maści. Cierpię i to nie tylko dlatego, że czuję ból. Zostałam psychicznie skrzywdzona.

Gość he he he he
z tym odkamieniaczem to już było na kafe, dość dawno... Wymyśl coś nowego, odkamieniacz jest passe.

Gość agusiaczek
Jeszcze tylko pozostaje jedna sprawa... on wie, że pomimo tego, że z nim zerwałam to chce teraz do niego wrócić... niestety można powiedzieć, że dał mi kosza, tłumacząc właśnie tą swoją zasadą, że skoro zerwałam to nie będziemy tego naprawiać, przynajmniej na razie. Po prostu boje się, że po tym jak zobaczył, że jednak mi na nim zależy i że za nim "latam" przyjęcie zaproszenia będzie kolejnym moim gestem świadczącym że nie mam honoru, ambicji itp. Bo tak na prawde powinnam podchodzić do niego troche z dystansem...chociaż tego nie chce. Bardzo go kocham i myśle że jeśli nie stanie się to wcześniej to właśnie na tej studniówce mamy dużą szanse wrócenia do siebie... może nawet już teraz ma jakieś plany że bedziemy razem i dlatego zaprosił mnie.

Gość agusiaczek
Dlaczego On nie chce kończyc w moich ustach, jak Go przekonać...? Seks jest cudowny, oral, anal również i wiem, ze sparwiam mu dużo przyjemności, ale nigdy nie dochodzimy do końca, bo On twierdzi, ze jeszcze chce sie za mną pokochac... Mam wrazenie, ze nie chce zaspokoić tylko siebie... Ale ja nie miałabym nic przeciwko, zeby zadowolić jego i troszkę odczekać

Gość agusiaczek
przykro że ktoś sie poszywa pode mnie, nie brakuje tu ludzi którzy ze wszystko traktują sobie niepoważnie. ostatnia wypowiedz jest moja a ta zaczynająca sie na słowa "tylko" i "mój były" to nie moje:)

Gość agusiaczek
wsadzic mojemu facetowi palec ostatnio chciałam wsadzic mu w dupke palec ,ale on sie nie zgodził. Mnie to strasznie kreci.Czy próbowałyscie tego rodzaju zabawy

Gość agusiaczek
JAK LIZAĆ MENŻCZYŹNIE ODBYT, ABY BYŁ ZACHWYCONY? jak mu lizać kakao? jeszcze tego nie robiłam a mam ochotę spróbować.

Gość agusiaczek
Osiągam szczytowanie tylko wtedy, gdy w Biedronce ukradnę paczkę draży orzechowych; trochę mnie to zawstydza :O Czy to już czas na Adipex???

Gość Uster
teraz same widzicie jacy to sa wasi rowieśnicy. debile. jest to takze wina zapuszczonego forum.