Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BIDNA

nadmierna potliwość

Polecane posty

Gość BIDNA

mam problem . Wielki problem. poce sie okropnie. uzywałam juz przeróżnych antyperspirantów ale dalej sie poce. najgorsze jest to ,ze opt smierdzi normalnie. no juz nie wiem co mam ze soba zrobic. poradzcie cois dziewczyny....

słuchaj, miałam ten sam problem. używałam antyperspirantów w sztyfcie a i tak pół godziny po użyciu miałam mokre plamy pod pachami :/ zaczęłam przyjmować Diane35 (tabletki hormonalne) z powodu problemów z cerą i problem pocenia zniknął. serio. tzn. pocę się, ale jak normalna kobieta, np. dzisiaj użyłam tylko antyperspirantu w kulce i to o delikatnym zapachu i o tylko raz- z rana i jest spoko, ani nie śmierdzę, ani nawet spocona nie jestem :) te tabletkidziałają antyandroge nowol , więc jeśli mi pomnogły to znaczy, że mój problem musiał wynikać z nadmiaru męskich hormonów. móże u Ciebie chodzi o to samo. porozmawiaj o tym lekarzem, najlepiej ginekologiem (tylko się nie daj za łatwo spławić- wiadomo, lekarze są różni;) ) powodzenia!

Gość jasiaj
czesc ja tez miała taki problem i po intensywnych poszukiwaniach trafiłam na środek cud. antidral. spróbuj naprawde warto. ja juz mam suche paszki i jestem bardzo zadowolona.