Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak uwazam

codziennie leci mi krew z nosa... co to moze byc..

Polecane posty

Gość ja tak uwazam

zawsze tak milam z e zima czesto mi krew z nosa leciala ale teraz codziennie...wiem ze chyba powinnam wyniki zrobic...moze toz oslabienia i stresu ktory teraz przezywam...:(

Gość morele trele
okres

Gość bdrter
brak żelaza .

Gość tez........................
też mi się dzieje tak w zime odkąd w tygodniu mieszkam w bloku.. na weekendy wracam do domku (jednorodzinnego) i tam sie takie rzeczy raczej nie dzieją.. dzieje sie tak przez ogrzewanie.. co za tym idzie.. suche powietrze w mieszkaniu.. poprzednią zime codziennie rano łykałam Rutinoscorbin i pomogło.. uszczelnia on naczynia krwionośne..

Gość fiołłłkaa
mam to samo nie ma dnia żeby nie leciała mi krew z nosa, tzn nie kapie mi, tylko jak wydmuchuję nos (a powiedzmy robię to zawsze rano oraz potem w ciągu dnia) to na chusteczce jest krew. ZAWSZE. Przwykłam już do tego. Robiłam sobie badania krwi, anemii nie mam. Czytałam że to dlatego że śluzówka nosa jest deikatniejsza niż u innych i przy wydmuchiwaniu nosa (czyli jest to jakieś tam ciśnienie), pękają małe naczynka krwionośne, ale nie jest to groźne dla zdrowia.

Gość fiołłłkaa
aha, mieszkam w domu, centralne ogrzewanie, ale w lato mam to samo, a wtedy przeciez kaloryfery nie są ciepłe. Tak gdzieś już 2 lata dzień w dzień.

Gość ja tak uwazam
ja wlasnie mieszkam w bloku... zaczne teraz brac witamine c

Gość rikitiki
pewnie masz słabe naczyńka tak jak dzieczyny juz mówły. ogrzewanie tez robi swoje. możliwy jest tez polip w nosie wiec lepiej skonsultyj sie z lekarzem

Mój przyjaciel też miał ten problem i przeszło mu jak...zaczął uprawiać sport! Stopniowo zaczął, pod kontrolą lekarza, do tego wit.C i przeszło! Powodzenia! Czasem też stres robi swoje...

ja tz tak mam ale co jakies dwa miesiace leci mi krew ale tak na fulll przez 5 minut sie leje normalnie jakby mi ktos przywalil z piesci bylam u lekarza kochana pani doktro powiedziala pewnie ma pani polipa a ja to co mam zrobic?? a pani doktor no nic...wyszlam z tamtad szybciej niz weszlam pojde chyba prywatnie

Gość ja teraz ja
moj kolega miał polipa!!!idz do lekarza.pozdrofka

Gość ja tak uwazam
dzieki wszyskim za rady :)