Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damski znak zapytania

Kiedy mężczyzna nie potrafi dokonać wyboru...

Polecane posty

Poznałam go 2 miesiące temu - czuły, zabawny, mądry, inteligentny, wesoły...Stalismy sie parą, spędzalismy ze sobą cudowne chwile... Problem w tym, że on ucieka od tego uczucia...Zauwazyłam to i opowiedziałam mu o tym...Przyznał mi rację...Spytałam czemu, a on...Twierdzi, że jest mu ze mna bardzo dobrze, że się wspaniale ze mna czuje, jego znajomi mnie wychwalają, ale...powiedział, że jest rozdarty, bo czasem miewa myśli o wolności... Zaangażowałam juz się w to i nie wiem co teraz robić...

Gość StoDesign
motyla noga

Gość kurcze pioro

Gość ania_kontra_ania
No sama nie wiem...On może albo się tobą bawić albo po prostu miał cięzkie przejścia w związku i teraz boi się zaufać do końca-stąd ta chęc wolności

Nie wiem w jakim on jest wieku i na jakim etapie dojrzałości psychicznej ale może jeszcze nie dorósł do trwałego i stałego związku?

Gość hadon
po prostu nie jesteś TĄ ! Sorry ale życie jest brutalne ...

facet powiem tak:chce miec cistko zjeśc je i nadal je mieć.......chce miec sex by móc zawsze kiedys chce wrócić na seksik ale niechce zobowiązań, stałych związków, chce wolnośc, kolegów, imprezy, znajomości....ale tez w kazdej chwili móc wpasć do ciebie na mmałe co nieco.....narazie to początek...ale będziesz się w to bawiła i męczyła albo zerwij to i popłacz jakiś czas ...a uwierz samo z czasem przejdzie. To nie dla ciebie partia..........uwierz.

Filomenka ma rację.Koles chce tylko regularnej kopulacji. Ja na twoim miejscu bym sie zgodził ;) i tak jestes sama. A on wpadnie czasem,porzadnie cię złoi i luz :)

...

Mój kolega, wielki przeciwnik małzeństwa, osiem lat był z jedną kobietą. Niecały rok temu się rozstali. On, od pięciu miesięcy jest z inną dziewczyną i już jej się oświadczył. Na pytanie dlaczego, odpowiada, że się po prostu zakochał.

Gość do płomykówki
nie zmyślaj lafiryndo :P

... czyli co??

Gość kikikiki maupa
Czyli rżnięcie bez zagażowania uczuć :P .

Gość kikikiki maupa
"zaangażowania"