Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGNIESZKA_WIZAŻ

Marzę by ulepszyć kobietę

Polecane posty

Gość AGNIESZKA_WIZAŻ

To dziwne, ale gdy czasami czytam topiki typu "ale jestem brzydka, mam szare włosy, nie umiem sie malować" to marzę by "dopaść" taką kobietę i przemienić ją w bóstwo. ;) Skończyłam wizaż, pasję "upiększania" ludzi miałam od kiedy pamiętam. W szkole już nawet podstawowej dostrzegałam w uznawanych za brzydkie lub przeciętne dziewczyny tyle piękna, chciałam zamienić je w księżniczki, ale przecież nie mogłam tak po prostu podejść i powiedzieć "oddaj mi się na tydzień, a zamienię cię w królewnę", bo zabrzmiałoby to dziwnie. Hahaha :D:D Nigdy w zadnej kobiecie nie zobaczyłam brzydoty której nie można by naprawić. Chyba że w przypadku trwałego oszpecenia typu brak oka albo coś? Klientki wychodza ode mnie zachwycone, ale one zawsze chcą zmieniać w sobie tylko określoną rzecz. A ja chciałabym by ktoś mi totalnie zaufał i dał się zmienić pod każdym takim względem pod jakim ja będę chciała, ponieważ mam całkowitą pewność (a wierzcie mi, to najważniejsza cecha dobrej wizażystki) że mam dobry gust i dobre oko. Nie wiem właściwie po co to piszę. W końcu przez internet nikogo nie "ulepszę". Może po to by Wam przekazać że naprawdę nie ma brzydkiej kobiety. Mówię to moim fachowym okiem. Nie ma brzydkich kobiet. Niektóre z nich po prostu nie potrafią się wyczarować.

Gość twoja imienniczka
fajnie piszesz :) ja Ci sie co prawda nie oddam ;), bo mi geograficznie nie po drodze, ale sama zawsze mailam podobne mysli o kobietach, ktore poprostu albo same sie oszpecaja, albo nie potrafia ise wyczarowac, jak to idealnie ujelas :) w latach mlodosci upiekszalam troche kolezanki i kuzynki, ale profesjonalnie niegdy sie temu dzielu nie poswiecilam ...

Gość skad ty wiesz
ze geograficznie ci nie po drodze? Autorka nie napisala skad jest;) Agnieszko czy masz swoja strone ze zdjeciami swoich prac? Chetnie bym je zobaczyla.Z jakiego jestes miasta?

Nie ma pięknych kobiet, sa tylko dobrze umalowane. Pozdrowienia dla autorki topiku.;) A moze podasz nam jakieś rady dotyczące np. makijażu?

Gość M.o.n.i.s.i.a
Witaj Agnieszko :-) Ja zawsze chcialam sie oddac w "lapki wizażystki". Wprawdzie chyba nie jest ze mna az tak zle,ze jestem "brzydka, mam szare włosy", ale przyznaje sie bez bicia,ze malowac sie nie potrafie, mimo,ze 30-tka mi stuknela..hehe. jako,ze jestem dosc odwazna i ciekawska (co by sie dalo poprawic i wyczarowac) to chetnie przylacze do pytania poprzedniczek o geograficzne polozenie...?

Gość cos nasza wizazystka
dziwnie zamilkla ;) Agnieszko dlaczego nie odpisujesz? My jestesmy zainteresowane i chcemy zobaczyc efekty twojej pracy,a ty nie raczysz nawet odpowiedziec.Ciekawe,ze nawet ktos skomentowal odleglosc geograficzna ,a takiej informacji nie bylo gdzie pani Agnieszka pracuje:D

Gość oooo
Agnieszko odezwij sie do nas. ;)

Gość ktośtam
nie odezwie sie,bo jest jej przykro,ze sobie żarty z jej topiku zrobiono

Gość Joaśka 23
ja traktuję ten topik bardzo poważnie i proszę jego autorkę o odzew:-)

Gość Capslock
a gdzie jest taka szkola wizazu? w wawie ,moze?

Gość uuuuuuuupup

Gość Weroni00
Ja bym sie mogla tak calkowicie oddac w lapki wizazystki:) :):) Jakby tylko udalo sie jej cos zmienic.. :) A moze moglabym ci wyslac swoja fotke i bys mi doradzila cio zmienic??

Gość ja jestem chetna Agnieszko
w calkowitym zaufaniu oddac sie w Twe rece. Boje sie tylko, ze jakbym uslyszala cene to umarlabym w kapciach :(

Gość nokia3410
doda jest takim przykladem, co moze zdzialac wizazystka , makijaz

Gość nowicjuszkaaa
Pani Agnieszko, hej hej, ja też byłabym chętna:D:D:D Zreszta, nie tylko na przemiane;)

Gość ludzie patrzcie na date to top
ik z LISTOPADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

tak tak tak!! ja też sie powierze z chęcią w ręce wizażystki. a że topik z listopada? bedziemy tu tak długo aż dopniemy swego :) P.S. listopad to mój miesiąc, więc to na pewno jakiś znak (dobry) ;)

Organizuje sesje zdjeciowa i poszukuje jescze wizażystki jezeli bylabys zainteresowana i chciala uczestniczyc w niej - pokazac na co Cie stac w zamian za zdjecia, wzbogacajac swoje portfolio - prosze o kontakt: iwona_b7@o2.pl Pozdrawiam;)

Gość Martyska...1444
a jakbym ci przesłała swoje zdjecie to mogłas bys mi powiedziec co w sobie zmienic zeby byc ładniejsza?

Gość jak być piękną
skoro ma się okropną cerę? można miec wypielęgnowane włosy, dłonie piękny strój, ale to nic nie daje, kiedy cera jest tłusta, makijarz spływa, no i jeszcze trądzik... tylko nie mówcie nic o leczeniu, bo robię to od kilku lat, bezskutecznie