Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak z tym zyc

Przemoc w rodzinie

Polecane posty

mam juz dosc....moj maz wykorzystije mnie i zadaje mi przy tym bol!!! Tak bardzo chcialabym normalnosci!!! Nie wiem jak mam sobie z tym wszystkim poradzic...prosze pomozcie mi!!!!

Gość porozmawiaj z nim
na pewno Cie zrozumie

z kims takim nie da sie sie rozmawiac...wierz mi:(

nawet nie macie pojecia...jakim koszmarem potrafi byc uprawianie sexu....jak was czasami czytam to az serce mi sie kraje...nie wyobrazam sobie, ze sex to przyjemnosc...dla mnie juz chyba zawsze, sex bedzie sie kojarzyl z bolem i z upodleniem:(

Gość szczera rozmowa
rozwiaze wszystkie zyciowe problemy. Tak mowia w tv.

nie rozwiaze..ty nawet nie wiesz o czym ja pisze:(( Jak sie ma tyrana w rodzinie ...nic nie pomoze!!! Moze jest ktos w podobnej sytuacji???

moj maz zmusza mnie do roznych niedwuznacznych propozycji....czuje sie upodlona i zniewolona...juz dluzej nie moge z tym zyc:(

Gość karolina 29
jakbym czytala o sobie.

Gość karolina 29
Malżeństwo ogolnie super, bajka i sielanka.jestesmy razem od 12 lat.Wszystko bylo by ladnie pieknie gdyby nie noce.To jest jakis koszmar poprostu musze byc zawsze gotowa codziennie nie moze mnie bolec glowa nie moge miec okresu.Maz pracuje i twierdzi ze dupa nalezy mu sie codziennie.To jest przyjemnosc ktorej nie moze sobie odmowic.Kiedy nie ma seksu jeden dzien jest koszmarna awantura ,wyzwizka.Potem tydzien sie nie odzywa i odpycha mnie od siebie.Ciagle mam stany zapalne,jestem poobcierana wiecznie mnie cos piecze ,swedzi.Ktorejs nocy skonczy sie to tragedia.Wiem ze tak bedzie bo ja juz nie wytrzymuje.Przy znajomych opowiada ze jestem chora,nienormalna.Co ja mam zrobic??????

Gość rozwod...
ja juz bym dawno zostawila takiego skurwysyna

Gość o matkoooo
szok!jak możesz mu na to pozwalać?!

Gość niestetyy
Faceci to zwierzęta.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
poco jestescie znimi same jestescie winni bo pozwalacie nato tesz tak mialam no i go zostawilam potym dlugo jeszcze nimialam ochoty na sex dzis mam dobrego meza i i jestem szczesliwa

zadzwon na niebieska linie tam Ci ktos naprawde pomoze, a tu na kafe frustraci, tam masz specjalistow i tez jestes anonimowa, powodzenia!

nie zostawie mojego meza. mimo , ze taki jest. ale duzo zarabia i mi daje rano za sex duzo kasy , ktora moge wydac na co chce

Krew mnie zalewa jak czytam takie wypowiedzi. Co wy baby szacunku do siebie nie macie? Pogonic takiego chlopa i juz.Jak mozna pisac, ze malzenstwo jest sielanka, skoro maz gwalci - bo tak nazywa sie przemoc seksualna. Potem wypisujecie, ze faceci to zwierzeta. A ja wam powiem, ze chyba same sobie tak poscielilyscie i wybralyscie tyranow.

jak mozecie pisac ze faceci to zwierzeta ? Jesli ktoraś trafila na bydlaka to nie kazdy być musi taki sam Po takiej wypowiedzi niestetyy>>> 8 bydlakow na 10 odejdzie od kompa i odegra sie za Ciebie na swojej partnerce

szok:( no a pomyslec ze jeszcze wczoraj narzekałam na mojego :) smutne jest to ,ze pozwalacie sobie na to!!! nie wyobrażam sobie z takim bydlakiem siadać do stołu i najnormalniej zjeść rodzinny obiad...:( przyjrzyj sie swojej teściowej ,może ona tez ma takiego męża bydlaka ...

Gość studentkAAAAA
ucieknij od niego !!!

Gość karolina 29
Często też on wpycha mi swojego brudnego od moczu fiuta do ust i mówi "No malutka, masz swojego lizaczka he he he"

Gość Karolina

Jestem najmlodsza z rodzeństwa sporo działo się w rodzinie. Oni dobrze wiedzą ze pamiętam wszystko chcieliby mi zamknąć gęby a nie pozwolę na to. Jestem gotowa na konfrontację w sądzie ujawnię wszystko będę walczyła o dziecko i własne prawa.