Filomenka 0 Napisano Listopad 30, 2005 juz tu ogłosiłam się w innym topicku ale załozyłam swój...........mam do szprzedania kilka miniówek dla nastolatek szczupłych .Rozmiar 36/38 ....o biodrach 80 cm (dzinsowa) i 90 cm - w pasie w tali to ok 63 cm- 75 cm jakoś napewno będzie......pozostałe............Oraz sukieneczka błekitna elastyczna delikatna miękka......rozciaga się. Mam fotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 7, 2005 dzinsowe mini i inne..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 7, 2005 cene same ustalic mozecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 8, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 80 cm w biodrach to rozmiar Napisano Grudzień 8, 2005 34 a 75 cm w pasie to spokojnie rozmiar 40 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mhhhhhhh Napisano Grudzień 8, 2005 jak mozesz to wyslij mi zdjecia na maila cortez10@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 8, 2005 to moze być 34/36 cm.....ja mam w talii ok 67-72 cm i nosze rozmiary 36 i 38..więc napewno nie jest to 40 ;) poprostu one pasują na szczupłe a ja tez wbiłam się w nie...ale powiedzmy ze to rozmiar 36. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 8, 2005 za symboliczną cenę bo ja juz nie bede chodzić w nich a komus się moze przydadzą..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kiara22 0 Napisano Grudzień 8, 2005 Prześlij mi też zdjęcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 8, 2005 pewnie ze wyślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 9, 2005 poszło;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 13, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 14, 2005 czy naprawda kazda nastolatka ma więcej niz ja w biodrach? niema zadnej co ma 80 cm?..............o zgrozo......az szkoda mi wywalić te spódniczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 16, 2005 up.szczupłe laeczki sa jeszcze;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tratatata Napisano Grudzień 16, 2005 wyślij mi :) olimpia.vip@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja poproszę Napisano Grudzień 16, 2005 sobol1@neostrada.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filomenka 0 Napisano Grudzień 19, 2005 olimipio cos mam kłopot z wysłaniem.podaj adres inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 10, 2016 A może do tej spódniczki warto dodać jakiś perfum, żeby ładnie pachnieć. Zawsze możecie spróbować na http://66t52.getlink.gq/Nyr Tam są świetne zestawy kosmetyków, polecam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach