Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczeGładka

Kremy p/zmarszczkowe

Polecane posty

Gość JeszczeGładka

Hej :) Mam do Was pytanie :) Zbliżam się do trzydziestki...myślę,że czas najwyższy zacząć stosować kremy przeciwzmarszczkowe.No właśnie...które Waszym zdaniem są naprawdę godne polecenia??? Pozdrawiam M.

Gość Fiona74
ja też chcę wiedzieć, bo mam już 31 lat, buuu.

Gość Mamuśka1978
hihihihi...no właśnie Fiona...masz jakieś typy??? ;) Loreal??? Kurczę,nie mam pojęcia :(

Gość Fiona74
Jeszcze nie używałam. A nie, przeprasza, miałam kiedyś nawet fajny polski kremik, nie pamietam nazwy - coś jak "ratina...", kurczeę, dzieura w pamięci. Ale też chciałabym coś dobrego. A co z tym L'Orealem - dobry?

Gość Mamuśka1978
No właśnie nie wiem...nie używałam jeszcze żadnego. Wiesz, to spory wydatek,więc tak sobie myślę,żeby najpierw jednak zebrać opinie :)

Gość Fiona74
no więc ja też. A swoją drogą Loreal wydawal mi sie kiedys tanszy, a teraz te kremy kolo 50-60zl kosztują, prawda? Ciekawe czy Garnier jest dobry. Piszcie dziewczyny!

Gość Fiona74
No piszcie!

Gość JeszczeGładka
Chyba znalazłam coś ciekawego :) cena: ok.50 pln Krem intensywnie regenerujący na noc 30+ ANTI-AGING AQUA-CAPILLARY SYSTEM przeciwzmarszczkowa stymulacja i bionawilżanie Ekskluzywny przeciwzmarszczkowy krem intensywnie regenerujący przeznaczony jest do codziennej pielęgnacji każdego typu cery, dla kobiet po 30. roku życia, które oczekują skutecznej ochrony przed starzeniem się skóry na najwyższym światowym poziomie technologicznym i naukowym. Krem jest wyjątkowo bogaty w substancje stymulujące metabolizm i zwiększające potencjał energetyczny komórek. Jest doskonale wchłaniany przez skórę w ilości zależnej od jej potrzeb. Radykalnie zwiększa ilość wody w naskórku, zapewniając skórze młodzieńczą JĘDRNOŚĆ, SPRĘŻYSTOŚĆ I WITALNOŚĆ. Działa przez całą noc, pozostawiając na powierzchni skóry cieniutki, regenerujący film wyczuwalny jeszcze następnego dnia rano. Cera nabiera zdrowego kolorytu i blasku, staje się jedwabiście gładka, a zmarszczki ulegają wyraźnemu spłyceniu. Krem oprócz działania intensywnie regenerującego posiada również doskonałe własności nawilżające. Już po dwukrotnym użyciu nawilżenie zwiększa się średnio o 83%! Główne składniki aktywne: 30+ ANTI-AGING AQUA-CAPILLARY SYSTEM - biomimetyczny kompleks składający się z: roślinnego wyciągu wykorzystującego technologię dynamicznego nawilżania komórkowego, stymulującego funkcjonowanie KAPILAR WODNYCH w komórkach skóry bioaktywnych czynników zwiększających ilość kolagenu w skórze i chroniących komórkowe DNA. System ten radykalnie poprawia nawodnienie zarówno komórek skóry - keratynocytów (nowość!), jak i przestrzeni międzykomórkowej AKTYWATOR METABOLIZMU - wyciąg z drożdży, stymulujący procesy metaboliczne w skórze przez aktywowanie enzymów biorących udział w podstawowych reakcjach biochemicznych. Poprawia potencjał energetyczny komórek przez zwiększenie syntezy ATP BIOSEBUM - regenerująco-ochronne lipidy uzupełniające i uszczelniające naturalną barierę hydrolipidową skóry Połączenie tych składników jest podstawą opracowanej przez DERMIKĘ nowatorskiej koncepcji przeciwzmarszczkowego bionawilżania. POZWALA TO ZWIĘKSZYĆ NAWET DWUKROTNIE NAWILŻENIE SKÓRY W PORÓWNANIU Z DOTYCHCZAS STOSOWANYMI SPOSOBAMI. Sposób użycia: Niewielką ilość kremu nanieść na oczyszczoną skórę twarzy i szyi. Stosować codziennie wieczorem. Poj. 50 ml

A co z dodatowym problemem rozszerzonych porów i syfów? Czego mam w końcu używać? Czy kremu przeciwzmarszczowgo (który raczej nawilża) czy jakiegoś sciągającego...? Myślałam, że dobrym rozwiązaniem będzie Olay 7 efects (przeciwzmarszczowy, na rozszerzone pory, niedoskonałości skóry itp), ale bardzo się rozczarowałam! Odradzam wszystkim zakup tego kremu! Po nim zaczęły mi się robić nowe syfy-giganty. Także czekam na jakieś dobre propozycje

optymistka, wybierz retinoidy (na receptę) lub retinaldehyd, ew. kwasy, mikrodermabrazja - jednocześnie złuszczają (a więc zwężają pory) i działają przeciwzmarszczkowo.

Gość Fiona74
wiecie, że na rozszerzone pory świetna jest maseczka z białka, tak abstrahując od kremów. Kurczę, ja tak myślę, że jeśli chodzi o kremy, to jedo wyklucza drugie, czyli na pory jest potrzebne coś co je ściąga, a to z kolei powoduje zmarszczki. Dziewczyny, co robić? Ja też mam rozszerzone pory zwłaszcza koło nosa, ale tak naprawdę to po całym dniu w tapecie wszędzie je widzę. Albo już wyczulona jestem. Zaś co do zmarszczek - jeszcze ich nie mam, ale skórę mam dość suchą więc pewnie niedługo będę je miała.

Gość marenka
Jestem kosmetyczką, sama korzystam z kremów i doradzam klientkom, zwykle kobietom 30-sto, 40-letnim. Miałam okazję przetestować ich całe mnóstwo i mogę spokojnie powiedzieć, że najlepsze przeciwzmarszczkowe, na jakie trafiłam to seria francuskiego laboratorium Plante System Bio. Kremy są skuteczne, skóra gładka, napręzona i młodsza, już po kilku dniach zmarszczki znikają. Te kosmetyki zawierają tylko czyste i rzadkie ekstrakty stworzone z naturalnych surowców wysokiej jakości. Taki jest wymóg - kosmetyki BIO muszą mieć w swoim składzie minimum 95% naturalnych wyciągów z roślin. Kosmetyki Plante System Bio nie zawierają szkodliwych dla skóry parabenów, silikonów i fenyloksyetanolu. Przez co nie powodują żadnych podrażnień skóry, ani oczu, a przy innych miałam ciągle zaczerwienione. Moje klientki też chwaliły, że wreszcie mają z tym spokój. Na zmarszczki najlepsze są dwa kosmetyki z serii Plante System Bio: 1. Plante System Bio Emulsja przeciwzmarszczkowa do skóry normalnej i mieszanej z ekstraktami lilii, maliny i kakao Emulsja ta jest wskazana przy pierwszych oznakach starzenia się. Stworzona na bazie rzadkich aktywnych składników roślinnych, takich jak lilia, stymuluje samoobronne właściwości skóry oraz odbudowę jej komórek. Dzień po dniu zmarszczki znikają, skóra staje się gładsza a cera jaśniejsza. 2. Plante System Bio Krem przeciwzmarszczkowy do skóry suchej z ekstraktami z lilii, miodu, nagietka i kakao Krem przeciwzmarszczkowy przeznaczony dla skóry suchej i osłabionej. Zawiera unikalny kompleks roślinny, który odbuduje skórę i zwiększy jej elastyczność. Wzbogacony jest aktywnymi składnikami odżywczymi, a skóra dzięki temu jest ujędrniona i wygładzona. Obydwa kremy dostępne są tylko w aptekach. Cena za taką jakość jest sensowna. Korzystnie można je kupić oraz inne dobre kosmetyki w aptekach internetowych np. www.pharm24.pl, www.farm24.pl

Witam! Jesteśmy hurtownią Kosmetyków Profesjonalnych. Zaopatrujemy Gabinety kosmetyczne, Spa&Welnes oraz wiele szkół kosmetycznych w całej Polsce. Jesteśmy dystrybutorem wielu znanych i liczących się firm kosmetycznych m.in BIELENDA, AA PRESTIGE, PAYOT. DEPILEVE, BELNATUR, ACADEMIE, ZIAJA, NAILS COMPANY, SORAYA oraz Epilar System!!! Sprzęt Kosmetyczny firmy BAYLLASPA www.bayllaspa.eu Zamówiony towar dostajecie państwo w ciągu 48 h. Do każdego zamówienia dokladamy Gratisy w postaci Próbek, kapcie, ręczników, opasek itp Serdecznie Zapraszam do sklepu internetowego na stronie www.monimar.pl Monimar-hurtownia kosmetyczna

Gość a ja lubie La Roche Posay