Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niegrzecznaa

Jak rozjaśnić włosy nie niszcząc ich?

Polecane posty

Witam! Mam włosy naturalnego koloru -ciemny blond chciałabym je nieco rozjaśnić czy znacie jakieś preparaty które nie niszczą włosów?rumianek i szampony znam..:) jakieś dobre szampony koloryzujące? pomóżcie

Gość xyzzzzz
myj szamponem, albo naparem z rumianku

Gość Tanzinia
Ja zamiast płukanekz rumianku polecam szampon firmy Venita- Henna Color Shampoo colour shade for blond hair. Jest to szampon z ekstratem rumianku i cytryny. Ożywia i podtrzymuje kolor włosów farbowanych oraz delikatnie rozjaśnia włosy o naturalnym odcieniu blond. Jestem z niego zadowolona bo bardzo deliktnie rozjaśnił mi moje naturalne blond włosy. Należy równomiernie nałożyć szmpon na wilgotne włosy, delikatnie wmasowac i pozostawic na 2 lub 3 min i poźniej dokładnie spłukać. Musze powiedziec ze poza rozjasnieneim włosków włosy stały sie puszyste i mniej sie przetłuszczaja jedyną wadą jest to ze troche trudno jest mi je rozczesac. Ale ogolnie polecam tym wszystkim ktore chcą rozjasnic sobie naturalne blond włosy bo w moim przypadku szampon sie sprawdził nie wiem jak w przypadku włosów farbowanych. Cena jest niska ja zapłaciłam za 250 ml tylko 4.40zł Polecam

Gość jeeeeeee
jesli mam czarne farbowane włosy jak je mam rozjasnic? :(

Gość blondynka naturalnie
ten szampon venity jest super,płukanki z rumianku tez sa oki,ja czasem uzywam takiego sprayu z rossmanna styling blond czy cos takiego -rozjasnia włosy pod wplywem ciepła suszarki lub na słoncu.Ten sprey naprawde działa-kosztuje teraz 3,99 bo jest na promocji normalnie cos 6 zł .uzywam od miesiaca czasem i ni ewidze zeby mi si ewlosy jakos osłabiły

Gość Kaamyyk
Czarne farbowane włosy można rozjasnić tylko u fryzjera. Cały zabieg polega na wytrąceniu z wlosów sztucznego barwika i przywrócenie im naturalnego koloru. Niestety coś takiego masakrycznie niszczy włosy, więc może poprostu zapytaj fryzjera o jakąś łagodniejszą metodę.

Gość a dla blondynek
tych ciemnych, ktore chca rozjasnic: sok z cytryny na wlosy i na slonce. sprawdzone;)

Gość jesli wlosy
trudno \rozczesac to znacyz ze nie sa dobrze nawilzone b- proponuje stosowanie dobrychy maseczek!

Gość nie mylsisz
no miec czerne wlosy i zmianiac je na blond to chyba logiczne ze wlosy sie zniszcza nie wazne jaka metode zastosujesz!!! no chyba ze kupisz peruke