Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cindarella

odstawienie tabletek a okres

Polecane posty

Gość cindarella

Hej postanowilam zasiegnac waszej opinii bo zaczynam sie strasznie bac a minaowicie przez rok bralam tabletki antykoncepcyjne najpierw cilest (jedno opakowanie) odstawilam bo mialam ciagle plamienia potem stediril30(2-3opakowania)ale nowa lekarka stwierdzila ze to konska dawka hormonow szkodliwa dla 21latki w koncu znalazlam Tri-Minulet ktory bralam az do teraz, postanowialm zrobic sobie przerwe bo mialam straszne hustawki nastrojow i nieustajace bole glowy, po odstawieniu tabletek okres pojawil sie normalnie w tej siedmiodniowej przerwie, od tej pory zaczelam uzywac ze swoim chlopakiem prezerwatyw(nigdy nam nie pekla ani nie spadla) kolejny okres powinnam dostac 24listopada (29dni) dzis jest 30lisatopad moze panikuje ale boje sie ze moge byc w ciazy czy odstawienie tabletek przedluza cykl?czy moze powodowac ajkies dolegliwosci typu chlamydie,grzybice bo od paru dniu odczuwam straszne swedzenie i pieczenie.. pomozcie prosze

Gość cindarella
prosze neich mi ktos odpowie

Gość cindarella
hmm niee, mialam taki okres jaki wystepuje w tej siedmiodniowej przerwie no i nowych tabletek nie zaczelam brac minal miesiac i powinnam dostac normalny okres a go ani widu ani slychu:(

Gość będzie dobrze
Ja miałam identyczną historię: okres z odstawienia w normalnym terminie a potem przez 3 miesiące opóźnienia nawet do 2 tygodni. Głowa do góry! :)

Gość cindarella
uff to mnie pocieszylas bo juz chcialam biec do apteki po test ciazowy ;/ mam jeszcze pyt ile powinna trwac przerwa jesli odstawilam tabletki tzn po jakim czasie moge je znow zaczac brac

Gość CZARNA23
wydaje mi sie ,ze zanim to ci sie wszystko unormuje to potrwa.ja tez jak robie przerwe to nie dostaje w terminie okresu.tez wlasnie odstawilam trinordion.tez mialam plamienia:(((tylko u mnie to troszke powazniej wyszlo:(((-nie przez pigulki.z tym swedzeniem to sprobuj clotrimazolum zastosowac.mi pomogl.masc ,bez recepty,tania,bo ok.6zlalbo idz najlepiej skontrolowac to do lekarza.3maj sie

Gość duza_m.
słuchajcie, mam taki problem: na początku 2006 roku odstawiłam tabletki (diane 35), które brałam przez prawie 2 lata by poprawić wygląd skóry. Przez pierwsze 2 miesiące okres był regularny (co 28-29 dni). Później zaczęło robić się nieciekawie... Okres mam bardzo nieregularny, przychodzi tak 35 - 46 dnia cyklu :-( W tym miesiącu myślałam że będzie dobrze bo pojawiła się brązowa plamka w 31 dniu cyklu... Jest jednak dziwnie bo te brązowe plamki mam już prawie 2 tygodnie, a żadnego większego krwawienia nie ma... :-( Miał ktoś może podobny problem? W styczniu wybiorę się do mojego gina, a to jeszcze trochę czasu więc proszę o poradę...

Gość Pomózcie
Hej. Dziewczyny pomożcie.Miesiac temu odstawiłam tabletki (cilest) które bralam 3-4 miesiace i tydzien temu powinnam miec miesiaczke a spuznia mi sie!!Ze swoim chlopakiem uwazalismy powiedzcie mi czy to jest normalne??? Bo naprawde zaczynam sie bac!!!