Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narene

GRUBE RAMIONA !!!! poradźcie

Polecane posty

Gość narene

nie jestem gruba...mam 176 cm wzrostu i waże 59-62 kg a zbędny smalczyk odkładał mi się jak dotąd na brzuchu tylko.....od pewnego czasu atakuje ramiona, które robią się okrągłe z pierwszymi śladami cellulitu...są ohydne!!! Nie wiem jak to powstrzymać , bo dieta nie pomogła - spadło mi tu i tam ale nie na rączkach :( wyglądam tragicznie w kieckach na ramiączkach i z krótkimi rękawami....Co mam robić??? Ćwiczenia na razie nie pomagają.....Czy któraś z WAS ma ten problem...a może miała? POMÓŻCIE PROSZĘ :)

Gość jidunia
troszke zelu na cellulit i termo okłady plus gimnastyka w trakcie diety :)

Gość narene
Dzieki!1 Niestety moje łapska się uparły i nic....nie reagują.....ja mogę sie doprowadzić do wyglądu wieszaka a one i tak pozostają...grhhhh

Gość dokładnie tak
Chyba najlepsze jest na to ćwiczenie z ciężarkami, oczywiście umiarkowanymi, tak 1- 1,5 kg. Siadasz na krześle, lekko pochylasz się do przodu, kolana szeroko, lewy łokieć opierasz po wewnętrznej stronie lewego uda, dłoń z ciężarkiem kierujesz do góry, nie odrywając łokcia od uda prostujesz ramię, ćwiczyć nalezy w seriach na każdą rękę, potem zmiana....Pomaga także na wewnętrzną stronę ramienia, tam gdzie z wiekiem skóra czasem traci jędrność..... Co do obciążenia i ilości serii i powtórzeń to trzeba ustalić indywidualnie, trzeba czuć zmęczenie mięśni, ale nie można też używać zbyt dużego obciązenia by nie zamienić się w Wojowniczkę Xenę...

Gość kolezankaaa
narene- ja mialam podobnie jak zobaczylam siebie na kamerze w lecie to zalamalam rece boze... te moje ramiona i wzielam sie za siebie.... SCHUDLAM ale tylko schodniecie nie pomoze , musisz cwiczyc , rozciagac miesnie ramion , krem na celulit pomocny ja z tym walczylam pol roku , osiem miesiecy , ale cwiczylam w domu nie na silce ( bo nie mialam czasu - male dziecko )wiec dlatego to tak dlugo trwalo dzis jak zrobie zdjeciie - to ramiona nie do poznania ( widac ze ja cwicze ) mozna sie tego pozbyc ale trzeba duzo samozaparcia ja od tamtego momentu nadal cwicze w domu ...juz 15 miesiecy ale efekty nie do poznania :) uwierz ze mozna