Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żółta chmurka

sama dzis jestem

Polecane posty

Gość żółta chmurka

kto dzisiejszy wieczor spedza tak jak ja sam?:(:(:( i na dodatek mialam taki zly dzien :(:(:( do dupy z tym:(:(

Gość tez to mam
ale tylko dziś wyjątkowo sama czy w ogóle sama?

Gość żółta chmurka
chyba w ogole :(:(:( i jeszcze ten zajebiscie zly dzien chyba musze sie napic heh

Gość żółta chmurka
to przynajmniej nie jestem sama wze swoim smutkiem:(

Gość tez to mam
ja sama ale nie nieszczęśliwa po prostu dziś mamy wolne od siebie z moja druga połową ale mogę z wami posiedzieć jak chcecie:)

ja także, ale nie ma co się przejmować. jest tyle ciekawych rzecy, które można przez ten czas zrobić. polecam jakąś dobrą książkę albo film... ja mam zamiar posprzątać szafę... tak dla zabicia czasu:)

do- też to mam zostac, pogadamy:) niech mnie ktoś pocieszy bo oszaleję :( nie wiem co mi jest, wszystko mi brzydnie :(

Gość helenarubinstein
i ja jestem sama.... znowu

Gość tez to mam
dobra to zostaje:) Nie martwcie sie dziewczynki jakoś to będzie-dziś moze macie gorszy dzien i tyle! Ale myslcie pozytywnie-jutro jest nowy dzien:) a kazde jutro jest wolne od naszych wad i bledow;) Piszcie dlaczego dokladnie jestescie smutne?

Gość żółta chmurka
:(:(:(:(:(:(:(: chlip chlip dlaczego????????????????

nie warto się smucić- uszy do góry, przecież jest tyle pięknych rzeczy wokół was... wystarczy sie rozejrzeć. smutki zostawcie sobie na kiedy indziej:)

Gość tez to mam
moze jeszcze Cię ten KTOŚ nie odnalazł-ale odnajdzie mowie ci predzej czy pozniej:) oczywiscie zycze ci by predzej;) Wiem ze jest ciezko siedziec samemu ze swiadomoscia ze prawie wszyscy gdzies sa z kims,u kogos, czekaja na kogos.Pamietam to jeszcze....ale doczekacie sie fajnych przezyc-zobaczycie!!!To co teraz to tylko jakas ciezka proba-nie dajcie sie złamać losowi

Gość zielona_woda
i ja tyz sama:(

Gość tez to mam
choćby nie wiem jaki byl powod do lez i tak w koncu trzeba wytrzec nos:) Fajne z Was babki na pewno-nie plakac:) I z ciebie smutny pewnie tez fajny facet-nie badz smutny;)

Gość helenarubinstein
cholernie niesprawiedliwy ten swiat - takie fajne i same...

dzieki, lepiej juz na serduchu:) l\\ale jeszce ciut smutno:( może rzeczywiście będe czekac. buuu dobra, wycieram nos i nie płaczę.

Gość tez to mam
tzn poplakac czasem jest nawet wskazane ale na dluzsza mete nie ma co sie zatrac w tym smutku-a w nim bardzo latwo sie zatraci!Nie przestawajcie sie usmiechac-choc w sercu ciezko-nigdy nie wiadomo kto sie zakocha w waszym usmiechu:)

ja taż jestem sama, i nie mam czasu na płakanie. wcale nie żałuje że nie mam chłopaka bo oni tylko czas marnują... Mam nadzieje że kiedyś zmienie zdanie tylko kiedy ja się wreszcie zakocham... ? teraz to tylko się ucze i dzieki temu nie myśle o chłopakach, ale z tego co pamietam (a dawno to już było) fajnie jest miec kogoś bliskiego :)

niestety jestem brzydka i pryszczata i nie łatwo zainteresowac płec przeciwną... a ci ktorzy sie zainteresuja to akurat mi w jakiś sposób nie pasują ... i co tu zrobic... no tak może też w przerwie popłacze sobie pozdr. dla was