Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niwa

Jak dobrze przygotować się do ciąży

Polecane posty

Mam pytanie jak Wy przygotowywałyście się do ciąży, bo ja od jakiegos czasu zajadam folik, zaszczepiłam sie na żółtaczkę i grypę i niewiem co jeszcze?

ja nie swirowalam :-)) , bralam folik tylko i tyle... Ale wiem ze sa kobitki, ktore robia wszystkie mozliwe badania od hormonow poprzez morfologie... Teraz tez przy moich staraniach o nastepne dziecko stawiam na folik ale morfologie tez w najblizszym czasie zrobie, bo podejrzanie sie slabo czuje ostatnio. Powodzenia w staraniach!

Gość Taka smutna paulina
Hej.Zażywaj folik oraz jakieś witaminy wzmacniające przynajmniej trzy miesiące przed .Ja dopiero kiedy się dowiedziałam ,że jestem w ciąży zaczełam dbać o siebie.nAPRAWDE STRASZNIE DBAŁAM ALE LOS SPLATAŁ MI FIGLA I MOJA CIĄŻĄ OBUMARŁA.dBAJ O SIEBIE JUŻ OD TERAZ.ZDROWO SIĘ ODZYWIAJ.

Hej Niwa! ja też chciałabym dobrze przygotowac się do ciąży. Staram się dowiedzieć jakie badania zrobić.To co robiły niektóre moje koleżanki przed ciążą i o których ciągle czytam to; toksoplazmoza, cytomegalia, przeciwaciała różyczki, morfologia i mocz. Ja mam w palnie je zrobić. A tak w ogóle to zapraszam Cie na topic \"planujace ciążę\". Tam, między innymi dyskutujemy o tym!Pozdrawiam

Bardzo Wam dziekuje i dobrze że jest już taki temat na forum bo to bardzo ważna sprawa i dobrze wymienić skimś informacje.

Tak Wam powiem szczerze że ja to bym chciała nawet w tym miesiącu juz zajść w ciążę ale ja mam różnie owulację czasami ja mam czasami nie i niewiem jak mi się to uda słyszałam o jakiś testach na owulacje ale niewiem czy warto w nie inwestować.