Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mary87

smutno mi

Polecane posty

Gość Mary87
nie wiem... totalna agonia. choruje sama w domu i nik nawet do mnie nie zadzwoni... :( a wam co..?

mi tez jest smutno:( smutno mi bo facet ktorego kocham robi ze mnie jakas glupia. strezela fochy, pisze chlodne smsy a tak naprawde nie wiem o co chodzi...

Gość Mary87
eeeh ci faceci.. taz mam ze swoim problem az szkoda tu pisac... wszyscy mi mowia ze jest egoista ale ja jakos nie chce albo nie widze tego

A mi smutno bo moj najukochanszy dziadek ktory bedzie mial za pare dni 84 lata jest bardzo chory i jutro musi isc do szpitala.... jak mu sie cos stanie to moje zycie tez straci swoj sens... :(

Gość Mary87
jamaja... jejku ;( moze wszystko bedzie dobrze...

tez w to swiecie wierze...... ale wiecie jak to jest, ten wiek i ta nasza sluzba zdrowia..... a drugiego takiego czlowieka na ziemi nie ma (dla mnie oczywiscie) jest mi blizszy niz ojciec wlasny... :(

Gość Mary87
eh.. nie wiem co mam ci napisac i tak co kolwiek bym nienapisala bylo by bez sensu

Wiem, ja tez jestem zupelnie bezsilna, nie mam jak pomoc, nie da sie, ta bezsilnosc doprowadza mnie do szalu, lekarze tez sa tylko ludzmi a ja musze patrzec jak ktos mi najblizszy cierpi i nie moge nic zrobic :(

ej, co ja mam zrobic? coraz czesciej chodzi mi po glowie mysl zeby sie z moim facetem rozstac... kocham go ale...

Gość Mary87
ale?

ale: * od 5 miesiecy uprawiemy petting. nidgy nie doprowadzil mnie do orgazmu. do tego jakos tak malo sie w to angazuje i czasem mam wrazenie ze nie zalezy mu na mojej przyjemnosci *nigdy nie powiedzial, ze skoror ja nie moge to on tez nie chce dojsc *kiedys zaproponowal mi lodzika chociaz wiedzial ze nie jest czysty (bo byl u mnie od razu po szkole)-oczywiscie nie zrobilam... *patrzy sie na inne laski w mojej obecnosci, przyrzeka ze mnie kocha i ze mna chce byc *wali fochy nie mowiac o co mu chodzi. rozumiem ze mozna miec problemy(ciezko mu w szkole..) ale to chyba nie powod zeby robic ze mnie winna (przynajmnije ja sie tak czuje...). potrafi zupelnie zmienic ton rozmowy ze mna, np na gg, albo napisac krotkiego smsa, w dodatku na dobranoc (to jeden jedyny sms... a to i tak jak mu sie zachce go napisac) Pomimo wszystko go kocham, bardzo, ale jak tak dluzej bedzie to nie wiem czy chce byc z kims, dla kogo moja przyjemnosc, moje szczescie i pewnosc w 100% tej drugiej osoby nie sa ważne... Dzisiej wlasnie on ma focha... przez caly dzien wczorajszy sie nie odezwal ani na chwile, dopiero po polnocy dostalam smsa... ze skonczyl nauke, ze kladnie sie spac i zyczy mi dobrej nocy. oczywiscie bylo tylko jedno \" :* \" bo jak ma focha to oszczedza takich milych rzeczy... moze i to drobiazgi, ale bola. czasami z powodu drobiazgu wala sie podstawy....

Gość Romek8833443
niestety smutne to, ale on Cie nie kocha, tak jak mowi, znudzilas mu sie :/ olej go bo tylko tracisz cenny czas !

Gość Mary87
nie nie. moim zdaniem powinnas z nim pogadac na powaznie

Gość Mary87
Agucha co sie stało?

Gość Do Mary 87
Romek ma racje jeśli będziesz przynim trwała zniszczy Ciebie.