Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gapcia

pytanie...

Polecane posty

mam takie pytanie od ponad tygodnia strasznie sie zle czulam, bylo mi nie dobrze, mialam hustawki raz mi sie chcialo strasznie jesc a pozniej w cale i mnie mndlilo na widok jedzenia.. ogolnie strasznie bolal mnie zoladek, dzisiaj dostalam okresu i jest strasznie bolacy, jestem na prochach przeciwbolowych od rana... na poczatku juz nawet mialam podejrzenia ze moge byc w ciazy, ale ta dzisiejsza miesiaczka, wprowadzila jeszcze wiekszy zamet, poniewaz przeczytalam ze mozna miec regularne miesiaczki do trzeciego miesiaca ciazy... czy sa jakies specyficzne obiawy?? chodzi mi o wystepowanie miesiaczki w ciazy... inna krew lub cos podobnego jezeli jest osoba ktora jest mi w stanie odpowiedziec na to pytanie to bardzo dziekuje...

Gość pomocna21
to nie sa zwykle jak co miesiac miesiaczki tylko niewielke plamienie ale to nie jest okres taki jaki jaki masz co miesiac tylko o wiele bardziej skapszy:)

ale ja wlasnie mam bardzo bolaca i dzisiaj obfita, moze ja nie jestem w ciazy tylko wczesniejsze objawy mnie zmylily... moze to bylo cos innego, sama juz nie wiem hmm chyba trzeba zrobic tescik po wszystkim...

Gość maja76
najlepiej zrobisz jak pójdziesz do lekarza...

chyba glupio to zabrzmi.. ale robilyscie dziewczyny moze test w czasie miesiaczki?? czy lepiej poczekac do konca krwawienia... a do lekarza to chyba powinnam sie wybrac, ale to tez dopiero za tydzien...

no ja robiłam test ciążowy w dniu w którym miałam dostać okres, no ale już nie dostałam, ale wydaje mi sie ze robienie testu w dniu miesiączki jest całkowicie bezsęsu;)

Jak masz się tym stresować to lepiej zrób teścik.... zwlaszcza jeśłi chcesz uśmierzać ból... Ale ciąża raczej mało prawdopodobna jeśli masz obfite krwawienie ;)