Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalinka21

Może to zabawne ale pytam bo chce wiedziec !WAŻNE!!

Polecane posty

Gość katalinka21

Na początku powiem tak : jak macie mnei bluzgać to nie piszcie ja mam 20 lat i pierwszego chłopaka z ktorym jestem 2 lata prawie i chce wiedziec ! Czy podczas gdy robiłam mu "loda" i troche spermy mi sie dostalo niechcący jak się spuscił do moich ust bo nie zdązył wyciągnąc w pore i całowalismy sie i przeniosło sie do jego ust a póżniej mnie ta całował czy moge być w ciąży ?? ma dni płodne

Gość babcia halinka
jak nic jestes w ciaży. dla dziewczynki proponuje imię ludmiłka, a dla chłopca Bożydar.

Gość wiecie co
normalnie ręce opadają jak czytam takie pytania....

Gość katalinka21
ja sie nie pytam o opinie a o porade

Gość katalinka21
?? :(

Gość eden
zajść w ciążę nie jest tak łatwo więc nie masz co się bać też ostatnio miałam schizę hehehe a tak na zaś proponuję kontrolować co jak i gdzie ;) pozdrówki

Gość pistacjowy koktail
Co już się oburzacie. Praktycznie skoro plemniki były w jej ustach , potem dostały siędo jego ust , a potem jego język trafił do cipki , to ciąża tak absolutnie wykluczona nie jest i nie rozumiem tego zacietrzewienia

Gość Mam20lat
hehehe ja tez mam 20 lat...tak z ciekawosci z jakiego miasta jestes?!

Gość kle
Moim zdaniem - nie jestes w ciazy. Prawdopodobienstwo, ze bys mogla byc jest znikome. Plemniki musialyby przezyc w jamie ustnej, twojej i twojego chlopaka, a pozatym bylo ich malo. Ale dla pewnosci jesli nie chcesz czekac na okres mozesz kupic test.

Gość wiecie co
proponuję w dni płodne najlepiej zamknąć się samej w domu,wtedy nie będziesz musiała zakładać podobnych topików

Gość bolek
kle malo,czy duzo,co za roznica? jeden plemnik wystarczy do zaplodnienia.A po twoim przypadku widac,ze nawet plemnik psa.

Gość katalinka21
do Mam20 lat :) jestem z Tarnobrzega a ty ?? a tak poza tym prosze piszcie bo bardzo sie denerwuje i dziekuje za te miłe i szczere słowa i że ktos mnie rozumie bo bardzo sie boje :( i ciąza jest możliwa ?? i w ilu procentach ?? ❤️

Gość pistacjowy koktail
w 2 procentach

Gość katalinka21
SĄDZICIE .ŻE WYSTARCZY KILKA ML SPERMY ?? TO BYŁO BARDZO MALUTKO A WYDAJE MI SIĘ ,ŻE DO ZAPŁODNIENIA POTRZEBA CONAJMNIEJ 100% SPUSZCZENIA ?? JAK MYŚLICIE ??

Gość katalinka21
?????? :(

Katallinko, dużo prędzej trafisz szóstkę w totolotka niż tak zajdziesz w ciążę, jedno i drugie jest teoretycznie możliwe, tylko jakie są szanse na jedno i drugie?

Gość katalinka21
dzieki Czajka ❤️ mam nadzieje ,że nie jestem w ciązy :* piszcie kochani może ktos mial taką sytuacje ? PISZCIE PISZCIE co sądzicie

Wiesz co poczytaj sobie ten temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=906909 Po raz kolejny mówię, że plemniki to nie małe kangurki i nie przeskakują sobie tam, gdzie im pasuje. A do kolegi, który oburzał się, ze ilość plemników nie ma znaczenia: Akrosom plemników zawiera enzymy, które umożliwia pokonanie przez plemnika bariery, jaką jest błona komórki jajowej i wniknięcie do niej. Ilość enzymów wytwarzana przez jednego plemnika nie wystarczy, aby zniszczyc tę błonę...

Gość katalinka21
dzięki za wypowiedzi i czekam na inne :(

Gość klekle
Nieeeeee ! No nie uwierzę że nie jest to prowokacja !!!!! Skoro masz 20 lat i wiesz jak sie robi loda to nie pokusiłaś się aby dowiedziec się jak się dzidziusia robi???? Doprawdy żałosne. No ale w sumie to takie topiki wprawiają mnie w dobry humor od rana.

Gość abra
Katalinko, a jak połkniesz pestkę od czereśni to ci w brzuchu drzewo wyrośnie?

Gość katalinka21
:) no niby nie :) ale nadal mam obawy dzieki kochani ❤️

Gość fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
takie glupie pyt widzac ze jestes za mloda na seks

żeby zajść w ciążę w cale nie jest tak łatwo:) plemniki muszą mieć odpowiednią prędkość żeby doszły do komórki jajowej:)więc spoko nie ma się czym martwić:)