niemaszuprawnień 335 Napisano 1 godzinę temu 58 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Nie przypominam sobie abym narzekał, bo pieniądze mnie lubią. A wyroki masz za co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 47 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Masz je na nosie Teraz widzę dobrze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo wydawać to trzeba mieć na co i jeszcze mieć czas na to. Tak a inne przyprawy to już można walić np. pieprz zdrowy jest czy chili to dodać dużo i można jeść Kurkumę, zioła prowansalskie, curry mogę jeść garściami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 73 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: A wyroki masz za co? Za dwie głowy już tyle razy ci pisałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 73 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Kurkumę, zioła prowansalskie, curry mogę jeść garściami To wzdęcia i gazy są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 335 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: To wzdęcia i gazy są Może ty masz. Ja nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Kurkumę, zioła prowansalskie, curry mogę jeść garściami Nie lubię kurkumy. Najlepsza jest papryka ostra, pieprz i bazylia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Za dwie głowy już tyle razy ci pisałem Ścięte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 73 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Może ty masz. Ja nie mam No właśnie nie mam bo w przeciwieństwie do ciebie nie jem tego garściami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 73 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Ścięte? Może niedosłownie i nie mam sobie nic do zarzucenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Za dwie głowy już tyle razy ci pisałem Teraz w całej Polsce obetnom kable do ładowania elektryków beke mam z tego bo tam miedzi sporo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seIkie 27 Napisano 1 godzinę temu 16 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Może ty masz. Ja nie mam Oczywiście że masz. Pierdzisz tak głośno że w całej Wapienicy słychać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 73 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Teraz w całej Polsce obetnom kable do ładowania elektryków beke mam z tego bo tam miedzi sporo Z elektrykami I tak niewypał był, a miedź cenny surowiec i ktoś na tym zarobi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 73 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, seIkie napisał: Oczywiście że masz. Pierdzisz tak głośno że w całej Wapienicy słychać Chciała błysnąć że taka jaroszka z niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 52 minuty temu 2 godziny temu, Niе otwieraj oczu napisał: Nie przypominam sobie abym narzekał, bo pieniądze mnie lubią. 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Ale że jak cię widzą to biegną do ciebie? Znam cię dobrze, choć rzadko widujęTy masz pociąg do innych, niestetyJa za tobą z tęsknoty chorujęChociaż jesteś, wstyd powiedzieć – facetem. Chcę twój portret mieć zawsze przy sobieJakiś przymus wewnętrzny mnie nagliBo jest coś, co wspólne jest nam obuCzy pan wie, co to jest, Beniamine Franklin? Ten skromny napis z pana drugiej stronyTo mocna sprawa, to bierze nas.Konkretny, krótki, ale i natchnionyUfajmy Panu –In God We Trust!In God We Trust! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 41 minut temu 57 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał: Może niedosłownie i nie mam sobie nic do zarzucenia. Wiem że niedoslownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 406 Napisano 40 minut temu 11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: Znam cię dobrze, choć rzadko widujęTy masz pociąg do innych, niestetyJa za tobą z tęsknoty chorujęChociaż jesteś, wstyd powiedzieć – facetem. Chcę twój portret mieć zawsze przy sobieJakiś przymus wewnętrzny mnie nagliBo jest coś, co wspólne jest nam obuCzy pan wie, co to jest, Beniamine Franklin? Ten skromny napis z pana drugiej stronyTo mocna sprawa, to bierze nas.Konkretny, krótki, ale i natchnionyUfajmy Panu –In God We Trust!In God We Trust! Słyszałam tą piosenkę chyba Robert Janowski śpiewał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VI 4 Napisano 35 minut temu (edytowany) Czesc oona jak tam leci ja jestem za miastem i czeka mnie 20km na piechote w nocy, a jest ciemno i sie boje, ale nie ma rady musze isc Edytowano 35 minut temu przez Owsikus Szczerbatus VI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 30 minut temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Słyszałam tą piosenkę chyba Robert Janowski śpiewał. Ten sam, a to taka piosenka z Metra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 713 Napisano 23 minuty temu (edytowany) 12 minut temu, Owsikus Szczerbatus VI napisał: jestem za miastem i czeka mnie 20km na piechote w nocy, a jest ciemno i sie boje Myślimy o duchach. Że mogą się nam kiedyś pokazać. A one już zawołały do nas tamtej mglistej, wietrznej nocy: Hamlecie, Hamlecie! Myślimy o truciźnie. Że kiedyś będziemy musieli ją wypić. Wypiliśmy ją już. Myślimy, że nadejdzie chwila próby. A tymczasem pielgrzymi, których wieźliśmy, od dawna spoczywają na dnie morza i są już nie do rozpoznania. Myślimy: od jutra będziemy żyli naprawdę. A przecież to już jest życie i niejeden z nas jest już martwy na dobre. Edytowano 22 minuty temu przez WychodzeNaChwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszalot poblokowany 4 Napisano przed chwilą Niezle też go utruli. Leci Hejter. Ale to krindzowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach