Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany Grzes

Pomocy

Polecane posty

Gość zalamany Grzes

mam wielki problem:( bylem z dziewczyna 2,5 roku.Ja mam 23 lata,ona 18 i w tym roku szkolnym mature.Chodzilismy dlugo i bylo super.W styczniu br zdarzyla sie pewna najwieksza pomyslka w moim zyciu,za ktora trafilem na 2 misiace do aresztu sledczego.Rodzice mojej dziewczyny jak sie o tym dowiedzieli nie chceili mnie znac i zabronili nam sie spotykac.Milaem do nich o to wielki zal,pomimo ze moja dziewczyna co prawda w tajemnicy ale sie ze mna spotykala.Miesiac temu zaprosila mnie na studniowke.Odmowielem i powiedzialem ze jak dla jej rodzicow jestem skonczony i nie mam wstepu do ich domu to z nia nie ide.Ona powiedziala ze jak mi na niej zalezy to pojde a jak nie pojde to znaczy ze jej nie kocham i ona wtedy nie chce chodzic z kims dla kogo duma jest wazniejsza od milosci.Zagrozila ze zaprosi kolege.W glebi duszy myslelem ze tego nie zrobi.Odmowilem pomimo ze mnie prosila.I ona ze mna naprawde zerwala i zaprosila podobno(wiem od kumpla) jakiegos kolesia.Dzis widzielem ich na spacerez.Co ja mam robic???!!!???

Gość zalamany Grzesiu
lipa !!!

przede wszystkim powinienes zrozumiec jej rodzicow, oni zawsze kieruja sie innymi kategoriami co nie znaczy ze zlymi. nie napisales co prawda co \"przeskrobales\", rozumiem ze masz swoje powody a to znaczy ze mieli je i rodzice dziewczyny. skoro ona mimo wszytsko spotykala sie z toba to znaczy, ze jej zalezalo. szkoda, ze tego nie doceniles. nie mozesz miec pretensji do niej ze w koncu sie obrazila. w tym przypadku to ty powinienes zapomniec o swojej dumie i udowodnic dziewczynie, ze jest najwazniejsza a jej rodzicom, ze na nia zaslugujesz.

Gość Co to znaczy co ty masz
zrobić. Przeciez ty juz zrobiłes, powiedziałeś jej koniec i dziewczyna przyjeła to do wiadomości. :-D Juz zdecydowałes i nie rób z siebie idioty. Swoja droga to nie rozumiem co tutaj maja wspólnego jej rodzice. Co ty myślałeś, że ona zmieni rodziców żebyś ty był zadowolony. Zachowujesz się jak smarkacz. Bardzo dobrze, że znalazla sobie innego, pozdrawiam :-D

wiem ze zachowywalem sie jak smarkacz.Kiedy wyszedlem z aresztu slyszalem na miescie plotki,ze ona mi wtedy dupe obrabiala,ale teraz wiem ze to nieprawda.Nigdy nie lubilem jej rodzicow,zawsze uwazalem ich za idiotow i jej to mowielem,co ja bolalo.Nie widzialem tego ze moja matka jest dla niej okropna i jej nie lubi,patrzylem tylko na swoja ni9enaiwsc do jej rodzicow.Nigdy ich dobrze nie poznalem,wszyscy znajomi mojej dziewczyny uwazali ze oni sa fajni,tylko ja wiecznie na nich najezdzalem.Ona czesto moila ze ma tego dosc i boje sie ze teraz odeszla nparawde.Nie docenialem tego ze ona ze mna byla przez te wszytskie mieisace i jak teraz chciala zebym do niej przyszedl i zebysmu porozmawiali ze jej straszymi to odmowilem.Ona nie odbiera moich telefonow,boje sie ze to koniec :(

Gość aaaaaaaaaaaad
powinienes zostac w pierdlu do konca zycia nie mialbys problemow ale fajnych kolegow w zamian