Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasta

powiedzcie co myslicie??

Polecane posty

Gość kasta

witam! piszę tutaj, bo może Wy rozwiejecie moje wątpliwośći lub się w nich utwierdzę... jestem z moim chlopakiem pół roku... niby długo, nuby krótko... powtarza mi często, że mnie kocha i w zasadzie nie mam powodów, żeby w to wątpić, ale jednak moja głupia natura sprawia, że dochodzę do wniosku ,że sytuacja zmieniła się od czasu początku naszego bycia razem do teraz... wcześniej wydawało mi się, że kocha mnie na 100( z tym, że ja nie byłam w to tak zaangazowana, jak on) teraz to się zmenia ja angażuje się coraz bardziej, i coraz częściej o nim myśle..i najgorsze jest to, że w jego każdym geście, słowie dopatruję się znaków, że przestaje jemu na mnie zależeć... wcześniej o nim nie myślałam tak często, więc może dlatego nie analizwał każdego zachowania... juz sama nie wiem co mam robić.. czy trzymać to dla siebie czy powiedzieć o tym jemu... czy śmiać się i udawać, że wszystko jest ok...( bo chyba nwet nie mam powodów,żeby mysleć, że nie jest ok...) same widzicie niby mam te wątpliwości... ale skąd one się wzięły.. a może to jakiś wewnętrzny głos mi podpowiada, że to co teraz jest najpiękniejsze w moim zyciu skończy się i znów zostanę sama... gdyby tak się stało.. nie dałabym sobie znowu rady... dlatego tak się boje...

Gość kasta
bujam worki o tak ((( o o))) 🖐️