Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Megi 24

Czy zewiecie z dziewczyną,której nie zaakceptuja Wasi kumple?

Polecane posty

Gość Martik
A TY jestes z dziewczyna bo jest dla ciebie stworzona i ja kochsz czy dla tego zeby kumple powiedzieli ze fajna z niej d... -bo jesli to drogie to ani sie nie obejrzysz a bedziecie z kumplami wymieniac poglady na temat tego jaka jest w lozku :)

Gość dassil
nigdy, lepiej dać każdemu kumplowi ją poruchać co jakiś czas i akceptacja pewna.

chodzi o to ,że kumple mojego faceta mnie raczej nie polubili i on mi to ciagle wypomina przy kazdej okazji

Gość obciągnij im

Gość łykaj w całości
na głupie pytanie głupie odpowiedzi.:-P

a o co pytasz? \"Czy zewiecie z dziewczyną,której nie zaakceptuja Wasi kumple?\" 1)żyjecie 2)zerwiecie 3)zwiejeci a może jeszcze o cos innego? Jeżeli ktoś w wyborze partnera kieruje się opinia \'kumpli\' to jest niesamodzielny i niedojrzały emocjonalnie i nie warto z kimś takim być. Czy możesz być z chłopakiem, którego nie akceptują Twoje koleżanki?

Chodzi mi o taką kwestię,kiedy facet bardzo liczy się z opinią swocch znajomych.Wiem,że ważst opinia kumpli i że faceci lubią,kiedy kumple zazdroszczą i dziewczyny,kiedy wyrażają o niej pochlebne opinie.A co kiedy jest na odwrót???