Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmm1

Sama nie wiem...

Polecane posty

Witajcie.Od ponad dwóch miesięcy kochamy się z ,moim chłopakiem bez zabezpieczenia. Ostatnią miesiączkę dostałam 12.11. i trwała 3 dni,nieco krócej niż inne (do 5 dni).Od dnia kiedy dostałam okresu zaczęły sie u mnei dziwne objawy.Silne bóle głowy,ale krótko trwające, mdłości utrzymujące się czasami cały dzień,wymioty.Jestem osobą palącą papierosy a ostatnio był czas kiedy nie mogłam palić,przeszkadzał mi także dym kiedy ktoś palił w mojej obecności.Nigdy nie bolały mnie piersi,a teraz, moje sutki sa cały czas \"stojące\",bardo bolą i są bardzo wrażliwe na wszelaki dotyk. jakies 11 dni od końca ostatniej miesiączki tj.26.11.dostałam 2-dniowego krwawienia. Na początku myślałam że może sie czymś zatrułam ale to trwało ponad 2 tygodnie,teraz jakby objawy w połowie ustały.Czy mogę być w ciąży???

Gość lalllka
objawy itd...wskazuja ze jak najbardziej....

Gość fiona 82
możesz być w ciąży jak najbardziej - choć z durgiej strony nauczona perypetiami koleżanki, która tak jak Ty nie stosuje zabezpieczenia od sierpnia ... to w ciąży nie jest choc ju ż parokrotnie twierdziła, że jest - moja rada, którą jej też dałam do lekarza trzeba iść ew badanie krwi - bo test może się mylić

dziękuje za odpowiedzi . . Mój chlopak kiedy mu powiedziałam ze jest mi coś \"inaczej\" niż zawsze był taki szczęśliwy jakbym powiedziała mu ze zostanie tatusiem..hihi.tak na marginesie jutro powinnam dostać miesiączke,wiec zobaczymy.