Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość batka

strivectin-sd czy to naprawde działa?

Polecane posty

Gość batka

witam! proszę o rade czy ktoś może stosował krem strivectin-sd na blizny,zmarszczki,rozstępy.Ponoć skuteczny ale bardzo drogi.

skuteczny tylko wg producenta. nie zawiera niczego, co działało by cudownie lub co usprawiedliwiałoby tak wysoką cenę.

Gość batka
cześć! czy nikt naprawde nie stosował tego kremu?

Dostalam probke w sephorze i moge tylko powiedzieć że doskonale sobie poradził z miejscem po wyprysku :)) Po \"bliżnie\" nie bylo śladu , a nakładałam go 3 dni :))

Gość batka
OohLala dzięki za odpowiedz tymbardziej że opinia jest raczej pozytywna.

Staram się go załatwic dla mojej Mamy bo to ona pierwsza o nim usłyszała-że jest rewelacyjny na zmarszczki. Moja znajoma ma się zorientować jak jest cenowo w Londynie albo na wolnocłówce , jak dotąd wszystkie kosmetyki były duuuzo tansze. Wiec polecam wszelkie kontakty-bo u nas cena troche przeraza :)

Gość mała lil
to ile on (ten krem) kosztuje u nas?

Gość batka
na allegro dużo taniej bo około400-420zł w sklepie 700zł

Gość batka
OohLala jak się dowiesz ceny w londynie to napisz ile?

Gość batka
NIE MA JUŻ OSOBY KTÓRA TO STOSOWAŁA

Gość katinka33
Napiszę niedowiarkom: na zmarszczki pod oczami działa kiepsko, przebarwienia rozjasnia słabo ale za to działa rewelacyjnie na rozstępy i sine blizny po trądziku. Już po 2 tygodniach widzę różnicę. Rozstepy robią się coraz cieńsze, takie niteczki. Żałuję że wcześniej nie używałam tego kremu, gdybym stosowała go 2 lata temu teraz po rozstępach nei byłoby śladu. Zdecydowanie ten krem jest lepszy od lasera, i tańszy. 40 ml pod oczy plus 50 ml na rozstępy w zestawie kosztował 370 zł to mniej niż jakieś inwazyjne zabiegi laserem czy kwasami, zresztą zabiegi trzeba wielokrotnie powtarzac więc koszty rosną....

Gość dixonek
ja mieszkam w usa i mam co rok zamowienie od mojej mamy ktora jest zachwycona tym kremem, nie nalezy do najtanszych ale mama sobie go chwali

Gość theo
krem genialny!!! zużyłam już dwa opakowania. nawet mam jedno do odstąpienia za rozsądną cenę. krem na bazie niacyny która genialnie regeneruje skórę uszkodzoną.

Gość gość
ja stosuje go juz od jakiegos czasu rano i wieczorem koncentrat do wrazliwej skory,Dla mnie nie ma lepszego kremu,twarz mam jak tylek niemowlaka,No i odmladzaja mnie ostatnio klienci co jest wspanialym uczuciem

Gość aboramento
z pełna odpowiedzialnością powiadam, że najbardziej skuteczny krem na rynku a teraz testuje TL i zobaczę czy też tak działa na napisanie jak na rozstępy